Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tipi

Praca-Gdańsk

Polecane posty

Hej, witam :) czy ktoś sie orientuje jak w tym roku wygląda zapotrzebowanie na pracowników sezonowych w Gdańsku? Może ktoś ma za sobą doświadczenia zwiazane z szukaniem pracy na te wakacje? :)

Co sie kogo nie spytam, to wszyscy mówią:kelnerstwo. Że niby tam na wakacje potrzebują ludzi. Radzą zeby iść na Długi Targ i tam chodzic od knajpy do knajpy i pytać, ma to w ogóle sens? Tak poza tym to sie zastanawiałam czy np w Galerii czy innym centrum nie zwalniają sie jakies posady w butikach, typowo na okres wakacyjny. Orientujesz sie może?

Gość gość
ja studiowałam na UG i z pracą dorywcza nie było problemow, zwłaszcza latem, bo zimą to rzeczywiście takie przestoje.

Gość gość
ja kiedys pracowałam jako kelnerka na morzem. Jak duzy ruch to ciezko bywa, ale opłacilo sie bardziej niż praca w sklepie w mojej miejscowości

Gość gość
Ja w tym roku tez pracowałam jako kelnerka nad morzem, a konkretnie w Łebie http://pomorskie-praca.pl/zarobki-dla-osob-podejmujacych-prace-sezonowa-w-lebie/ . Według mnie praca nad morzem to fajna opcja jeśli chodzi o pracą na wakacje, a zarobki kelnera w turystycznej miejscowości są są ze dwa razy wyższe niż kelnera pracującego w jakimś miasteczku zdala od turystyki.