Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhymhym

psychoterapia

Polecane posty

Gość yhymhym

zaczęłam gubić się w życiu. od 3 lat nie potrafię sobie znaleźć miejsca i celu. błądzę i nie wiem czego chce. w kółko popełniam te same błędy, chociaż za każdym razem powtarzam sobie sytuacje i myślę jak następnym razem ich uniknąć. nie radzę sobie. jest mi cholernie źle! zaczynam myśleć o psychoterapii. stosował ktoś kiedyś? czy pomogła? znacie jakiś dobrych specjalistów? na ile spotkań trzeba było się zapisać? ile kosztuje? i czy było warto..?

Gość yhymhym
up

Gość gebak
a jak wyglada twoj ranek? ogolnie jak wstajesz złozka to jaki masz nastroj? czy masz w ciagu dnia hustawki nastrojow? cos sie wydarzylo trzy lata temu? pracujesz? uczysz sie?

Gość yhymhym
rano nie jest najgorzej. każdy nowy dzień daje mi nadzieje, a ja ją niszczę. wieczory są najgorsze, bo widzę, jak zmarnowałam cały dzień. bilans strat i zysków to tabela z dwiema kolumnami, wypełniona do pełna pod rubryką 'straty' i prawie pusta pod 'zyskami' 3 lata temu zaczęłam walkę ze sobą. z moim wyglądem. z wyimaginowaną nadwagą. obecnie się uczę, dobre chociaż tyle, że nie zawalam roboty. a przecież mam tyle planów i marzeń... chuj by strzelił..

Gość mistrzyni w...
uuu. to ja tez od 3lat..:/wczesniej po prostu zylam w nieswiadomosci co do swojej sytuacji Tylko rano nie moge wstac z lozka:( i chce mi sie plakac

Gość yhymhym
z jednej strony dobrze, że nie jestem osamotniona w swoim przygnębieniu, ale wiem, jakie to jest dla mnie trudne i przykro mi, że tyle ludzi również ma takie problemy. nie stosował nikt psychoterapii? czuję, że to może być jedyne i ostatnie wyjście z mojej beznadziejnej sytuacji.

Gość mistrzyni w...
jest duzo mozliwosci w przychodniacg i poradniach poszukaj

Gość yhymhym
kolejne przeszkody, to znalezienie jakiegoś psychoterapeuty. potem będą kolejki, potem znowu coś jeszcze. najlepiej byłoby rzucić to wszystko w cholere. zasnąć i się nie obudzić. idę spać, dobranoc

Gość gość
ja mogę polecić porządnego, z doświadczeniem psychologa z bydgoszczy, przyjmuje prywatnie www.psychoterapia.top