Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona88

wpadka

Polecane posty

Gość zmartwiona88

witam mam bardzo skomplikowana sytuację. 2 tygodnie temu załiczyłam wpadke wziełam w ciagu 2 godzin tabletke wczesnoporonną jakąś na E nie pamietam nazwy niestety wczoraj tez zaliczyłam wpadke i wzielam postinor ale dopiero po 18 godzinach no i teraz mam dni płodne i w stresie jestem czy zaszlam czy nie i jak moj organizm zareaguje na 2 tabletki w ciagu jednego cyklu

Ty poważnie jesteś taka glupia i nieodpowiedzialna czy tylko udajesz? Bo mam wątpliwości....

Gość zenjk
SKORO WZIEŁAS TABLETKE "po stosunku" i ona napewno zadziala , nie martw sie kochana , escapelle czy jak tam sie to nazywalo NIE JEST PIGUŁKA WCZESNOPORONNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

Gość paralityk
ostatnio dość często wpadasz :)

Gość zenjk
ZAMARTWIONA , powiedz niby czemu wpadke zaliczyłas , gumka pekła czy jak???

Gość zmartwiona88
no gumki nam pękły, nie prosze o komentowanie mojej osoby tylko o konkretne odpowiedzi, a kiedy moge zrobic test

Gość zenjk
zamartwiona , a kiedy masz dostac okres?????

Gość zmartwiona88
za 2 tygodnie

Gość zenjk
zamartwiona , no to test zrób za 2 tygodnie (w dniu spodziewanej miesiaczki) wtedy wynik bedzie wiarygodny , wczesniej nie ma sensu robic testu , ale skoro w czasie wzielas pigułke "po" to napewno bedzie ok

Gość zmartwiona88
dzieki wielkie

Gość zenjk
nie ma sprawy :)

to moze zrób jutro jeden test zebys sie uspokoic a nastepny za jakis czas zeby miec pewny wynik. Pozdrawiam

Gość zmartwiona88
a czy to nie za wcześnie?

Gość blu blu
zmartwiona wiesz ze przez te tabletki wystepuje prawdopodobienstwo ze mozesz nigdy nie zajsc w ciaze? okresu tez mozesz na czas nie dostac. Te tabletki robia jeden wielki balagan w organizmie.

Gość bibiiii
jesli ci sie udalo to zabilas dwie istoty Dupic sie umiesz to powinnas byc odpowiedzialna ;/

Gość do blu blu
nie pisz bzdur bo nie masz racji, podaj chociaz jedno wiarygodne zrodlo tych bzdur ktore wypisujesz to tabletki ktore zwieraja duza dawke progesteronu (progesteron wystepuje naturalnie w kazdym cyklu po owulacji) i moze rozregulowac do 3 cykli ale nie ma zwiazku z przyszla ciaza

Gość to ja maleńka
a skąd w ogole takie pigułki brac? te wczsoporonne?

Gość to nie sa tabletki
to nie sa tabletki wczesnoporonne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sa tabletki ktore zapobiegaja ciazy czyli nie dopuszczaja do owulacji i do implantacji zarodka, nie usuwaja zagniezdzonej juz ciazy!!!!!!!!!!! sa na recepte, recepte moze wypisac kazdy lekarz, nazywaja sie postinor lub escapelle, tzw antykoncepcja ratunkowa "po stosunku"

Gość ejbisi
Hej też tak miałam, pekla gumka, wzielam postinor, a 5 dni pozniej znowu pekla!! I znowu musialam wziac postinor. Tabletke "po" mozna wziac max 2 razy w miesiacu wiec spoko, bedzie dobrze tylko ze sie nie zdziw ze ci sie teraz rozreguluje organizm bo to konska dawka hormonow wiec mozesz se dlugo teraz poczekac na okres.......

Gość ejbisi
Dokładnie - to nie jest tabletka wczesnoporonna, one są nielegalne. Kurde, ja to zanim wzielam Postinor to wszystko o nim wiedzialam, tyle co lekarz. Nie rozumiem ludzi ktorzy nie wiedza nawet jaki lek biorą.

Gość zmartwiona88
one zageszczaja sluz czy coś tam tak ze plemnik nie moze sie przedostac do komorki i jej zaplodnic nie usuwaja zaplodnionej komorki są dostepne w aptece tylko na recepte wiem, że to nie jest nic zdrowego ale wymóg chwili a tak btw to były gumki durexa kupione w aptece każdy z innej paczki

Gość olatolaaaaaa
ja kiedys wzielam postinor to mialam po nim takie jazdy ze hej! wspolczuje stresu! zacznij brac tabletki anty, lepiej na tym wyjdziesz,bo postinor nie jest obojetny dla organizmu

A jeszcze mam pytanie- Twój partner "skończył" w środku czy na zewnątrz mimo gumki? Bo ja tez tak kiedys mialam ze pękła ale zawsze konczył na zewnatrz bo wiadomo jak to z tymi gukmai bywa niestety.

Gość zmartwiona88
skonczyl na zewnatrz, Olatolaaaa jakie jazdy ?

Gość olatolaaaaaa
problem z okresem. zatrzymal mi sie na pol roku, musialam brac tabletki na wywolanie. ktore tez od razu nie pomogly, przerzuc sie na anty, ja po tej historii z postinorem jak w koncu dostalam okres od razu zaczelam brac anty