Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep dla maluszka

ceny w sklepach w Waszym miescie!

Polecane posty

Gość sklep dla maluszka

hej chcialabym sie dowiedziec jakie są mniej wiecej ceny w sklepach z ubrankami w ktorych robicie zakupy dla maluszka, np ile mniej wiecej kosztuje body, spioszki, czy jakies tam kompleciki jesli ostatnio cos kupilyscie i pamietacie cene to bardzo prosze o wpis tak sie sklada ze mysle powaznie nad otwarciem sklepiku z odzieża dziecięcą w malej miejscowosci i chcialabym miec ceny konkurencyjne, a wiadomo ze nie bede latac po sklepach i szpiegowac przyszlej konkurencji:), a że sama nie jestem za bardzo zorientowana wiec prosze Was o pomoc przy okazji bedzie mozna porownac ceny w roznych miastach

Gość ja kupuję w marketach
bo jest zdecydowanei taniej kupiłam wczoraj śliczne śpioszki Kubusiem Puchatkiem za 10zł (z 20zł przecenione), body z supermanem za 6,99zł, dresik: spodenki + bluza za 20zł, body za 4,99zł no w sklepach typowo dziecięcych jest dużo drożej wiec bez sensu przepłacać

Gość sklep dla maluszka
no wiesz akurat w moim miescie ( 16 tyś mieszkancow) , nie ma supermarketow, jedynie w biodronce od czasu do czasu mozna zaoszczedzic :)

w moim miescie tez nie ma :) ale jak jade na zakupy do marketu to tez kupuje bo jest duzo taniej , w sklepie drozej sprzedają

pomijajac markety,u nas jest kilka sklepow(chyba taka mala siec) i tam mozna kupic fajne,dobre ubrania.np body za ok 12zl,koszulka na krotki rekaw ok 25zl, spodnie z bluzeczka(na lato) ok 30zl,bluzki na dlugi rekaw 30zl,czapki letnie 10zl,sweterki zapinane ok 28zl,

Gość ja kupuję w marketach
ale ludzie z małych miasteczek chyba też wolą zaoszczędzić i co jakiś czas jadą na zakupy do większego miasta no ja na pewno tak robiłabym jeśli mieszkałabym w małym miasteczku czy na wsi, bo bez sensu jest przepłacać, a ceny w sklepach typowo dla dzieci są zdecydowanie przesadzone

Gość nnssssa
mieszkam na wsi a na zkupy ciuchowe jeżdże do duzego miasta.Nie kupuję w miasteczku blizej mnie bo nie będę przepłacała.Jakoś tak jest,ze kupują spodnie np pudłami na giełdach po 3 zł a sprzedają po 50:o i sprzedają 3 w miesiącu.A sprzedawaliby po 15 zł i sprzedali 30 sztuk.Ale nie,zaraz trzeba po 50zł:o dlatego wolę jechać 70km raz na 2 miesiace a i tak taniej wychodzi

Ja mogę napisać miasto ok 50000 zwykły sklep musiałam kupić body z kołnierzykiem na długi rękaw rozmiar 80 i ... zapłaciłam 38 zł, za zwykłe body na długi rękaw najtańsze i najlichsze za ok 14 zł. Też jeżdzę do większego miasta do marketu ale nie zawszę mogę

Gość hiszpańska muchaa
i ja kupuje w marketach bo duuuuuużo taniej, oprócz tego w ciucholandach :) A w lepszych sklepach kupuje tylko wtedy jak są promocje czy przeceny i to większy rozmiar, dzieki temu wiem co nie potrzebne mi jest w niedalekiej przysłości bo już to mam i to lepszy gatunek :) dzieciaki tak szybko rosną, że nie mam zamiaru narazie kupować rzeczy dzieciecych w cenie rzeczy dorosłych tylko po to zeby maluch pochodził w tym kilka miesięcy.

ostatnio kupilam w 5,10,15 rampersy do spania dla misi i dla malego. bawelniane. za obydwa dalam nicale 24 zl. a widzilam w h&m wyprawke- pajacyk, body, bluzeczka, polśpioszki, czapeczka, śliniaczek... za jedyne 89,99... taniocha :D:D:D nie kupilam za to nabylam: pajacyki w tesco - 3 pak za 39 zl i paczkę majteczek rozmiar S ( dla Misi) za 6 zł-> w paczce 3 sztuki. To moje ostatnie ubraniowe szaleństwa :D:D:D

Gość pierdzimąka
Mamani toja mała ma na imie marianna?