Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_lu

Co powiecie o Wloszech?

Polecane posty

Gość tomek_lu

wybieram sie w sierpniu do Włoch i chciałbym podpytac Was na co warto zwrocic uwagę jaka jest tam mentalność ludzi?jakie sa ceny w sklepach?wszystko co moze mi sie przydac z góry dzieki czekam na posty

Gość ceny wysokie
przygotuj sie

Gość nachalni baaardzo faceci
:O

Gość tralalalalalalalala
zależy do której części Włoch się wybierasz

Gość nemi
zalezy gdzie się wybierasz jezeli chodzi o ceny to dość wysokie.fceci natrętni ogólnie brudno i tłoczno.najfajniejsze wieczory bo dopiero wtedy zaczyna się życie w kawiarniach klubach

Gość nie cierpie
wloch i francji. we francji pelno murzynow, we wloszech kradna i brudza jak swinie

Gość tomek_lu
jade na objazdowke po calych wloszech z dziewczyna czy naprawde trzeba miec sie na bacznosci z kasa?kradna?i nie chce zeby zaden koles do mej dziewczyny sie przyczepial a po ile jest taka np woda albo pieczywo ktos wie?

Ceny masakryczne, rzeczywiście:O Pamiętam, że w Rzymie za małą wodę mineralną chcieli 4 euro:O:O Co do ludzi to nie przypadli mi do gustu- strasznie mściwi jacyś tacy:P

Gość magnolia 24345
na południu żarcie tanie. i trzeba uważać na kasę. pólnoc droższa, za to bardziej cywilizowana:)

Gość aaaaaaaadd
do włoch jadę we wrześniu, ale też już zrobiłam wywiad środowiskowy ;p mianowicie - woda (przynajmniej w Rzymie) jest za darmo, ponieważ nie trzeba jej kupować, tylko bierze się z kraników specjalnie oznaczonych i z tego co wiem to smakuje lepiej niż polska butelkowana. dalej - nachalni faceci - o tym też słyszałam, ale zbytnio się przejęłam - ot, stereotypy. pizza i lasagne podobno lepsze z biedronki niż w we włoszech, ale to tylko spostrzeżenie jednej osoby ;] sama nie byłam, więc więcej powiedzieć nie mogę. napisz, jak wrócisz, bede wiedziała jak się przygotować udanego urlopu życzę :)