Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kadmella

Zgubiłam książkę ze szkolnej biblioteki - nie dostanę swiadectwa?

Polecane posty

Gość Kadmella

Bo tym mi grożą... Dostanę je nie? :/

Gość wybieram pseudonim dla ciebie
nie mozesz odkupić i zanieśc?

Gość wareste
musisz zaplacic kare albo dać ksiazke o podobnej wartosci

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mojej koleznace sie tak zdarzylo i koledze i poprostu pogadali z bibliotekarka i musili od kupic :) Bedzie dobzre:)

Gość Kadmella
Tylko że to nie jest lektura, tylko książka pt. "Chrześcijńskie przedmurze Europy" czy jakoś tak... nie będzie jej ot tak w księgarni :/

Gość wybieram pseudonim dla ciebie
to przetrzep cały dom, jak nie znajdziesz to polecisz, pogadasz z bibliotekarką czy nie da sie tego jakoś inaczej załatwić. u nas w szkole to co drugą osobę wrabiali w książki, niby że nie oddane lektury a niektórzy w ogole nie wypożyczali tych lektur bo mieli swoje :O

Gość niezly magik
spoko problem. cos ci powiem swiadectwo ukonczenia danej klasy czy skoły wydac ci musza, czy zdałas wszystkie ksaizki czy nie, czy oplaciłas komitet czy nie. 2 lata temu waiss prowadzil reportaz na taki temat, tj. ktos nie placi komitetu i nie dostaje swaidecwa, i wiesz jak to okresla prawo??? ... wymuszenie wyłudzenie. i nie wazne czy pisałas podanie ze nie masz kasy czy nie, musz ci dac oni o tym wiedza tyle ze wiedza tez ze ty tego nie wiesz i ze moga cei zastraszyc ze ci nie dadza. kumpla mamuska pracóje w szkole opowiadal historyjke jak to nauczycielka zabrala komus tel. bo sie bawil na lekcji, wiesz co zrobił typ zadzwonil na psy, policja przyjechala i jak nie zalatwia tego polubownie to bedize sprawa w sadzie o kradziez. zrob tak samo. powiedz ze jak ci nie dadza swiadectwa zadzwoniszna policje ze chca od ciebie wymusis kase badz kksiazke za swaidectwo kotore musza ci dac bez wzgledu na okolicznosci czy to zalegle platnosci czy nieoddane ksiazki. napisze co jeszcze waiss mowil o uczelniach wyzszych w tym temacie tj, odroczenie platnosci za np. ostatni rsemestr czy dwa, ktos konczy broni sie i uczelnia ma obowiazek wydac dyplom a kase sacigac przez komornika sady a nie szantarzem(uczelnia prywatna)

Gość wertyujik
mojej kolezance raz nie dali swiadectwa!! olazalo sie ze nie oddala ksiazki....musiala leciec do domu dopiero wtedy jej dali

Gość 6543
Kazdy kij ma dwa końce.:P Ona ich oskarży o wyłudzenie,czy coś,a oni ją,o przywłaszczenie mienia szkolnego!:D