Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rftgy

jutro ide pierwszy raz na solarke....

Polecane posty

Gość rftgy

co mam temu facetowi powiedziec jak wejde bo naprawde jestem tempa w tych sprawach:P

Powiedz, ze jestes pierwszy raz, wszystko CI powiedza. Ja bylam 2 tygodnie temu 2 razy, po raz pierwszy w zyciu. Ale juz chyba nie pojde.. Czulam sie troche jak kurczak, ktorego wklada sie do pieca, zeby nie upiec, ale zeby sie troche przyrumienil :O

Gość rftgy
raz nie zaszkodzi niemartw sie ;) daleko mi do nich:P pogoda nie dopisuje wiec chcialabym sie troche opalic bo juz troche jestem...

ale musialabys isc pare razy zeby cie cokolwiek opalilo ja bylam najpierw na 5 minut, 5 dni pozniej na 8 i mnei wszystko pieklo powachaj pozniej swoje wlosy blee :D

ja nie akceptuje, nie akceptowalem i akceptowac nie bede solarium u mojej kobiety...nie ma to jak piękna, słoneczn a opalenizna :classic_cool:

fajna fotka Jakubie. Nie dziwie sie, Twoja milosc by sie do solarium nie zmiescila ;)

Gość sprawdzam czy pozamykane
ja pierwszy raz byłam na solarium zimą: to były cudowne uczucie, jakbym w szary brzydki dzień przeniosła się na plażę... to światło dobrze imituje słoneczne, i zaspokaja zapotrzebowanie... tak więc wrażenia z solarium są zależne od pory roku i pogody :D latem pewnie tez nie chciałabym się grillować, i faktycznie zapach zbyt ładny nie jest a ty, Jakub, piszesz od rzeczy, bo efekt po solarium kojarzy ci się tylko ze spalonymi panienkami, tymczasem opalenizna z solarium jest nie do odróżnienia z naturalną, jeśli stosuje się ją z umiarem... no, mogę też dodać że przy mojej karnacji, na słońcu spiekam się na czerwono i szybko blednę, a na solarim na słomkę i kolor długo się utrzymuje, czyli w moim przypadku wygrywa solarium, na słońcu trudno by mi było osiągnąć ładny efekt

ty, Jakub, piszesz od rzeczy, bo efekt po solarium kojarzy ci się tylko ze spalonymi panienkami, umiar w stosowaniu solarium to jak dla mnie wizyty przed jakąś ważną imprezą typu 100dniowka, nie czesciej. Ale z reguly jest tak ze jak dziewczyna pojdzie raz, to pozniej sie przyzwyczaja i chodzi do solarium czesciej slyszalas o tanoreksji? nigdy opalenizna z solarium nie bedzie taka jak opalona sloncem.Łatwo to odróznic... turquoise, patrz pkt 4 w Twoim 'regulaminie' :)

Więc dochodzimy do konkluzji że Twoj regulamin nie ma żadnego sensu :)

Gość julka3456
Od razu kup sobie silnie nawilzający balsam, krem pod oczy po 40-stce i jakis super dobry krem za 5 setek a i tak niewiele Ci pomoże....na zmarszczki. Jako stały uzytkownik lóżek opalających, jeszcze do niedawna wiem co piszę....solarium to zabójca młodości....po 2-3 latach zobaczysz. Ale ogólnie polecam......róbta co chceta :)

Gość hm hmmmmmm
oho turquise dostala kosza ;)

Gość hm hmmmmmm
pojscie na solarium jakies 3 razy przed sezonem rozbierania sie nie zaszkodzi, ja tak robie bo jestem strasznie blada i wstyd nogi pokazac ;P ale potem to juz tylko naturalna opalenizna i tez niezbyt mocna