Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esasdsc

dlaczego kobiety łaża do Wc razem,co??

Polecane posty

Gość łooooooooooooooooj
bo nie lubia sikać w samotności:)

jak to po co zeby obgadac towarzystwo ;) ewentualnie pozyczyc sobie kosmetykow

Gość o n
zebu w razie gdyby sie urwal sznureczek od tamponu mial im kto go wyjac:)

Gość kiedyś miałam ale zapomniałam
kiedyś był cały taki długi tekst, o tym, dlaczego dziewczyny chodzą parami do wc, w sumie prawdziwe to było :D ma go ktoś? :D

Gość
u nas w liceum było prozaiczne wyjaśnienie :/ otóż przyłapano jedną parkę na seksie w kiblu i od tamtej pory w kabinach nie było zamków i KLAMEK, nie pomagało też trzymanie nogą od spodu drzwi, bo drzwi kończyły się z 15-20 cm nad ziemią i sikanie "na małysza" z jednoczesnym przytrzymywaniem drzwi nogą w powietrzu było dobre ale dla akrobaty :/ na dodatek drzwi otwierały się w takim kierunku, że z pomieszczenia było wszystko widać dlatego druga laska szła aby trzymać drzwi

Gość Kuraiko no logo
a potem było namiętne sranie sobie do ryja a nauczyciele nie wiedzą o tym do dzisiaj :)

Gość kajko i kokosz
Pamietam moj pierwszy raz gdy poszlam z kolezanka do WC. To bylo w pierwszej klasie liceum, zakonczylismy lekcje biologii i powinnismy sie przemiescic do innej klasy, niestety bylam tylko malym, zagubionym kotem z kiepskim zmyslem orientacji w ogromnym, nieznanym mi budynku. Z radoscia i zapalem podazylam wiec za pleacami kolezanki z klasy starajac sie nie stracic jej ani na chwile z oczu, i tak kretymi korytarzami, przepychajac sie przez tlum rozwydrzonych nastolatkow, trafilam za nia... do kibla :O A poniewaz bylo mi glupio przyznac, ze naiwnie wierzylam, ze podaza ona do klasy, jakby nigdy nic weszlam za nia do toalety udajac, ze trafilam tam z premedytacja. Moze kobiety po prostu zawsze tak maja.

Gość kajko i kokosz
Dodam, ze wtedy znienacka nasrała mi do ryja :o Od tej pory robimy to co piatek :classic_cool:

Gość łooooooooooooooooj
nauczyciele wiedza o wszystkim,tylko nie mówią:) a ja bym z chęcią dojebała komuś:)

Gość bo we 2 razniej

Gość łooooooooooooooooj
pozatym, u nas w kiblach nauczyciele dokonują ekwilibrystycznej sztuczki - srają sobie do ryja stojąc na głowie.

Gość kaameelia
ale wy jestescie faceci niedomyslni, w damskich kiblach jest najlepsza zabawa, niestety was omija

Gość łooooooooooooooooj
ty podszywaczu pierdolony ale masz najebane w głowie-chyba sam sobie srasz do ryja i dlatego tak śmierdzi:/

Gość łooooooooooooooooj
czyli rodzice spią a gówniaż buszuje :/ spierdalaj śmieciu spać