Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

kyyrenko wcześniej było dno i wodorosty

Gość siababadaba da
rzeczywistosc. ponizej???? 😭 wiem chociaz kto to jeden z tej listy:D Fitzgerald to chyba byl prezydent USA:D to nie mow mi, ze ze mna koniec:(

chcialam to przeczytać, żeby mu potem trochę pomóc a w czym jesli mozna wiedziec? i papiery na studia tez mu odwiez a pozniej sie dziw ze taki niesamodzielny. tak się składa, że dzieciom wiele rzeczy się tłumaczy- po to się czyta , żeby nie ziąść czegoś z sufitu- jak ty masz w zwyczaju robić napisz kobirto w końcu coś mądrego- na twoim rzekomym poziomie albo kończ waść wstydu sobie oszczędź

ike, dziekuję :) Właśnie o to mi chodziło :) Siąść z dzieckiem i coś tam mu wytłumaczyć, czego ewentualnie nie zrozumie, te wszystkie "dlaczego?" i "po co?" :) I lepiej wtedy wiedzieć, o czym sie mówi.

siababadaba da No troszkę sie trzymasz jeszcze cienkiej trawki ale twoja niewiedza ciągnie Cię w głębinę patologii. Czy koniec coż nie mnie oceniać. Zmanierowanej zapytaj.Ona madra,oczytana,wykształcona może ma dla Ciebie jakieś światełkow tunelu. Błagaj o litość. To humanistka może da Ci nadzieję....:-)

Gość zmanierowana krytykantka
a wy sami sobie nie radziliscie z lekturami bez pomocy? no moze stad te luki, bo nie mial kto popracowac szkola jest dostosowana do wieku uczniow i nie jest to poziom dla mamusi tylko dla dziecka. liczy sie nie czy dziecko dostenie 4+ czy 5- tylko czy nabedzie samodzielnosci intelektualnej. a tego nabywa sie raz na cale zycie jak widac na zalaczonym obrazku

kyyrene Ja bardzo duzo czytałam i czytam. Mam to we krwi(pisałam mama bibliotekarka).lektury wszstkie czytałam. Ja wszędzie czytam. Moja mam to ma nawet taką chorobę,że nawet jak wyrzuca smieci i zobaczy na wierzchu jakąś zmięta kartke to ją otworzy i przeczyta:-) Najgłupsza lektura w szkole podstawowej to "Opowieści pilota Pirxa' i "Czuk i Chek"

boże.......... dziewczyno znsz takie powiedzenie- kto pyta nie błądzi??? tylko głupiec mysli że wie wszystko

zmanierowana "szkola jest dostosowana do wieku uczniow i nie jest to poziom dla mamusi tylko dla dziecka. liczy sie nie czy dziecko dostenie 4+ czy 5- tylko czy nabedzie samodzielnosci intelektualnej. a tego nabywa sie raz na cale zycie jak widac na zalaczonym obrazku" A co Ty na to gdzie mnie teraz zakwalifikujesz teraz jak Ci powiem,że czytam, zawsze czytałam. I nawet literature zagraniczna i tez w orginale(rosyjską) bo uwielbiam???

do czytajacych nacjonalistow

Gość siababadaba da
a tego nabywa sie raz na cale zycie jak widac na zalaczonym obrazku ja sie czuje jak ten obrazek:(, wiec zegnaj kulturo 😭 a wy juz przestancie sie tak licytowac,ktora bardziej oczytana

i co? rodzice mają służyć tylko do tego, żeby dziecku kupowac ubranie i dawać jeść? Rozmawiać z nimi nie należy, po to, żeby nabrały samodzielności intelektualnej? Podszyw...

nie wiem trochę siedzę już na kafe- niejeden "mądry" tekst czytałam od pomarańczowych inaczej ale takiego steku głupoty na paru stronach od jedej osoby naprawdę dawno nie czytałam

Rozmawiać z nimi nie należy, po to, żeby nabrały samodzielności intelektualnej? ale chyba nie o marnej lekturze? kobieto, ty czytasz lektury dziecka i rozmawiasz z nim na zadany temat? rozwijajace...

dziewczyny macie dzieci to zajmijcie sie nimi ja bez meza i dzieci mam tyle pracy ze nie mam juz czasu z wami rozmawiac wiec idzcie rozwijac te dzieci czy siebie. w kazdym razie musicie sobie radzic beze mnie. bo ja juz nie mam nai sily ani czasu, ani zadnego interesu w tym by dalej tu rozmawiac

mam dość... Na szczęscie obowiązki wzywają :) Droga nasza zmanierowana krytykantko, ta, którą znamy i szanujemy, odezwij się jeszcze kiedyś i nie czuj sie obrażona naszymi reakcjami na durny podszyw :) Miłego dnia wszystkim :)

lektury nie są marne powinnaś byc czerwona ze wstydu z tobą nie da się rozmawiać wyjeżdższ z intelektem a jesteś tępa do bólu kobieto- przecież to co piszesz to farmazony jakies pokraczne jak świat światem ludzie pytali, zgłębiali, podpierali się publikacjami, chodzili na wykłady mądrzejszych- zgadnij czemu??????? przecież powinni do wiedzy dojśc sami znasz kogoś naprawdę na poziomie który liczył tylko na siebie?? co ty za bzdury piszesz?

zmanierowana to następnym razem jak zabierzesz głos na temat rozwoju dzieci- intelektualnego czy jakiegolowiek- mam nadzieję, ze będziesz miała już własne, odchowane, bo inaczej piszesz patykiem po wodzie wypowiadając się na ten temat.

przeczytałam motyw o ustawkach i zgadzam się z krytykantką to jest jakieś chore jest tyle innych sposobów podnoszenia poziomu adrenaliny i jeżeli to już koniecznie ma być rywalizacja to np. wybór wszelakich dziedzin sportowych jest ogromny panowie, którzy muszą coś sobie udowodnić powinni wykazywac się na tym polu jeżeli zaś jakiś osobnik jest za wszelką cenę żądny krwi to polecam gry komputerowe z rozbryzgującą się po ścianach krwią itp elemntami zmanierowana - jestem z Tobą! :-D

polaola Dlaczego Ty tez uważasz się za osobą. która ma prawo dyktowac co jest dobre a co złe? uprawiasz jakis sport? a i pytanie zasadnicze znasz literature niemiecka w orginale??

to czesc dziewczyny ide na ustawke a jak mi obija morde przejde napisac ze obili a do szkoly chodzilam i sama przeszlam przez etapy sedukacji. nikt nigdy ze mna lekcji nie odrabial. bo szkola nie jest na takim poziomie by on wystarczyl do rozwoju. nie przypominam sobie by mi tu kiedykowliek wyrazano szacunek. nie bede juz odslaniac waszych manipulacji bo same wiecie co robicie. ale symptomatyuczne jest to, ze choc kazdy uwaza za taaakie niskie podnoszenie wartosci jaka jest czytanie do wartosciowania czlowieka to kazda z was przy okazji wymienila pare tytulow i nazwisk zeby miec czyste raczki.

polaola- więc dla ciebie boks, karate i wszelkie inne odmiany sztuk walki powinny być zakazane?

rzeczywistość jak każdy mam prawo uważać coś za dobre lub za złe mam też prawo zgadzac się jakiimiś pogladami lub nie a do czego było Twoje pytanie, bo nie zrozumiałam?

polaola pozdrawiam jednak czytaj jeszcze czesc w ktorej sie wywyzszam i trace klase :)

paola do tego "jest tyle innych sposobów podnoszenia poziomu adrenaliny i jeżeli to już koniecznie ma być rywalizacja to np. wybór wszelakich dziedzin sportowych jest ogromny panowie, którzy muszą coś sobie udowodnić powinni wykazywac się na tym polu"

Doprawdy, nie rozśmieszaj mnie sama przed chwila zasugerowałam sporty dla rozładowania "męskiego" napięcia ustawki nie są sportem