Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

dopiero teraz doczytałam, ze trochę faktycznie powtórzyłąm po zmanierowanej z tym sportem co jednak nie zmienia wiele, a wręcz mozna stwierdzić, ze rzeczywistosc i Doprawdy dzięki temu tylko potwierdziły swój kafeteryjny image :-D

polaola- nie podejmę bo nie chce mi się powtórnie wałkowac tego samego tematu, wybacz, myślami jestem już przy weekendze

polaola "co jednak nie zmienia wiele, a wręcz mozna stwierdzić, ze rzeczywistosc i Doprawdy dzięki temu tylko potwierdziły swój kafeteryjny image " i o to chodzi. My sie nie kreujemy sztucznie. Jstesmy takie jakie jesteśmy i jestesy z tego dumne. A najlepsze to,że odwrotmie od zmanierowanej i Ciebie kserówko nikgo nie namawiamy by taki był jak my. Nie stawiamy otoczeniu wytycznych w przeciwieństwie do Was:-)

sorry pola co do ustawek- owszem każdy ma prawo rozumiec je jk chce dla jedych są swego rodzaju sportem dla innych przejawem agresji- ale jesli dyskusja przeradza się w wywyższanie jedej osoby, obrażanie innych: a to nie to czyta a to nie tak chowa dzieko a to z patologii itd to juz zupełnie inna sprawa- zwłaszcza jeśli ktos próbuje za wszelką cenę wmówić nam ( nie udowodnić bo udiwodnic jej się tego absolutnie nie uało) że jest osobą na poziomie i ty takiej osobie przyklaskujesz..................... chyb że czytasz to co ci pasuje

Doprawdy, nie, nie to miałam na myśli, raczej luźna refleksja, ze nie doczytawszy wysunęlam ten sam argument o rywalizacji w sporcie, co normalnie brzmi dziwnie, bo po co powtarzać coś, co pojawiło się w dyskusji kilka godzin wcześniej

dziwne- zniknęła retro- pojawiła się zmanierowana...no ale to taka moja mała obsesja;D

doprawdy też miałam przez chwilę taką obsesje- ale to musiłaby być jakaś rezerwowa inteligencja retro

" Jstesmy takie jakie jesteśmy i jestesy z tego dumne. A najlepsze to,że odwrotmie od zmanierowanej i Ciebie kserówko nikgo nie namawiamy by taki był jak my. Nie stawiamy otoczeniu wytycznych w przeciwieństwie do Was " nas? proszę o cytat, gdzie ja coś takiego zrobiłam wypowiedziałam się o ustawkach, gdzie Ty masz jakąś logikę? dodatkowo prześledź co Ty następnie napisałaś do mnie :-D

aha, ja równiez nie znam nikogo, kto uważa ustawki za rzecz naturalną, potrzebną, dobra, w duchu rywalizacji sportowej i niesłusznie dyskryminowaną wśród dyscyplin sportowych :-D żadnego telefonu do przyjmujacych zlecenia typu zastarasz i wymuś również nie potrafiłabym zdobyć od ręki co wiecej, powtórzę się chociaż ni ena temat, nie znam par, które na co dziń okłądaja sie ze skutkiem zagrożenie życia lub kalectwa przecież bójki i przemoc fizyczna, które pozbawione są legalnej kontroli w postaci tzw. reguł gry ZAWSZE stwarzają zagrozenie NIEODWRACALNYCH szkód dla zdrowia

aha, ja równiez nie znam nikogo, kto uważa ustawki za rzecz naturalną, potrzebną, dobra, w duchu rywalizacji sportowej i niesłusznie dyskryminowaną wśród dyscyplin sportowych :-D żadnego telefonu do przyjmujacych zlecenia typu zastarasz i wymuś również nie potrafiłabym zdobyć od ręki co wiecej, powtórzę się chociaż ni ena temat, nie znam par, które na co dziń okłądaja sie ze skutkiem zagrożenie życia lub kalectwa przecież bójki i przemoc fizyczna, które pozbawione są legalnej kontroli w postaci tzw. reguł gry ZAWSZE stwarzają zagrozenie NIEODWRACALNYCH szkód dla zdrowia

pola ty też nie rozumiesz , że ja nie mam wpływu na to co w komóce posiada córka siostry mojego ojczyma?? nie wierzę powoli w to co widzę pola lubię cię kiedyś pohopnie cię oceniłam nie chciałabym zrobić tego po raz drugi tym bardziej , że widziałam wiele twich samodzielnych wypowiedzi- ale wybacz masz dziwna manię podpinania się pod osoby kontrowersyjne powiedz mi jeszcze, że małemu dziecku nie powinno się niczego tłumaczyć- jeśli czegoś nie zrozumiało

pol wybacz ale o tych szkodach dla zrowia też już było........ a ty wiesz , że wyścigi samocgodowe, box, pływnie, skoki konne , skoki narciarskie i wieeeeeeeeeeeeeeeele innych stwarzają te same zagrożenia??

ale bitwa była :D:D:D zmanierowana to nie retro - zupełnie inna klasa (wybacz retro :P:P )

Ike, wyrzuciło mnie z sieci, wciąż nie docztytałm topiku do końca, ale i tak już się z tego tłumaczyłam (patrz post z godziny 14:32) dodatkowo dlatego dopiero teraz Ci odpisuję to był mój błąd, do którgo wcześniej się przyznałam - podkreślają po raz kolejny, ze się odezwałam na jeden temat, mianowicie ustawki Ty zaś oczywiście nie mogłas sobie darować i - jak zwykle - MUSIAŁAŚ natychmiast pouczyć kogoś (w tym wypadku mnie) o tym i o owym bez głębszych komentarzy, tym bardziej, że do Ciebie na tym topiku nie zwróciłam się w żaden sposób poza żartobliwą odpowiedzią na jakieś banalne zdanie aha, i nie jest mi do niczego potrzeban Twoja sympatia lub antypatia, ale prosze pohamuj swoję nadmierne zapędy oceniajace i pouczajace moje tutaj kafe wystapienia, tym bardziej jeżeli nie są zwrócone bezpośrednio do Ciebie

pola- i kto to mówi- nigdy w stosunku do mnie się specjalnie nie hamowałaś ja poprostu zapytaam cię o zdanie na tematy inne niż ustawka zle zrobiłam? oki to soryy- nie muszę znać twojej opinii na ten temat

Ty zaś oczywiście nie mogłas sobie darować i - jak zwykle - MUSIAŁAŚ natychmiast pouczyć kogoś (w tym wypadku mnie) o tym i o owym wybacz ale powiedziałam tylko w temacie USTAWKI że wszystkie sporty niosą za sobą ryzyko też źle?? to co mam pisac?? pola jaki ładny dziś dzień................

"wybacz ale powiedziałam tylko w temacie USTAWKI że wszystkie sporty niosą za sobą ryzyko" ja o godzinie 13:25 m- cytuję - sporty są związane z ryzykiem - fakt, ale mniejszym w zwiazku z wiażącymi się z nimi nieodzownie regułami, takie sobie obwarowanie na tyle, na ile się da dalej Ty Ike: "ale wybacz masz dziwna manię podpinania się pod osoby kontrowersyjne" i ja wcześniej, o godzinie 14:39 cytuję - luźna refleksja, ze nie doczytawszy wysunęlam ten sam argument o rywalizacji w sporcie, co normalnie brzmi dziwnie, bo po co powtarzać coś, co pojawiło się w dyskusji kilka godzin wcześniej

z innej beczki dla mnie kafe zrobiło się chore i toksyczne wydrukowałam sobie i powiesiłam przed sobą mój post z \'kafe - nasz świat równoległy\' oraz odpowiedź na niego Szukanie i wciąż nie mogę uwierzyć, że jest dokładnie tak, jak przede mną napisane moja wiara w ludzi pomimo wszystko sięga łatwowierności muszę nad tym popracować Krytykantko, nie muszę się przed nikim chwalić jestem tu na tyle rzadko, że opinia anionimowych osób spływa po mnie, co nie jest równoznaczne z tym, że kiedy uważam, iż mam coś do powiedzenia - nie mówię zmieniłaś się, może to podszyw, a może dopiero teraz widać coś, czego wcześniej nie było widać

Ike wnoszę z tego to, że sama niejko złożyłam wcześniej samokrytykę, ale nie za podpinanie się pod czyjąś opinię, jak to Ty na koniec MUSIALAS ocenic, ale za wyrwanie się przedwczesne z wyrażeniem tejże opinii drugi cytat o ryzyku w sporcie, bo zarzuciaś mi zdaje się, ze tego nie dostrzegam a a owszem jestem tego swiadomo jednak... patrz wyżej plus jeszcze z wypowiedzi o godz 15:10 cytuję - przecież bójki i przemoc fizyczna, które pozbawione są LEGALNEJ kontroli w postaci tzw. reguł gry itd co do zmanierowanej, moim skromnym zdaniem - trochę się zagalopowała, ale nie chcę za dużo rozwijać, bo mnie jej uwagi w zaden sposób nie dotyczyły