Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusik22

była wczoraj u spowiedzi

Polecane posty

Gość plusik22

po raz pierwszy miałam taka spowiedź gdzie i smiałam sie i płakałam to byla rozmowa zwyczajna rozmowa a tak wiele mi dała

ja nigdy na taka nie terafiłam i załuję bo tak powinna wyglądac spowiedz,a nie jak na przesluchaniu i jeszcze ze stresem cy przypankiem wszyscy nie usłysza jak ksiadz sie wydziera,a sam pewnie nie jest lepszy.

Gość plusik22
wiesz po prostu byłam zaskoczona że tak można bo z reguły to było zwykłe odklepanie i ksiadz cos powiedział albo i nei a tu normalnie w szoku taka zwykął przyjacielska rozmowa i tak powinno byc rozmowa akurat ta wiele mi dała do przemyslen

Gość plusik22
najlepsze było to jak mnie ksiądz łaskotał pod paszką a potem jak się całowalismy z języczkiem

Gość to równie dobrze pseudo kupa
ja jak powiedzialam przy spowiedzi przed bierzmowaniem, że popalam papierosy to ksiądz się wydarl, że za rok mi piersi obetną :D:D:D teraz już jestem niewierząca - na szczęście :P

Gość plusik22
otóz to pistacja ja po raz pierwszy spotkałam sie z taką spowiedzia w częstochowie byłam, i wiesz w takim konfesjonalen gdzie ludzie cie nie widzą i nie słysza po jednej stronie jest spowiednik po drugiaj ja i ja go nie widze podejrzewam ze on mnie widział bo jak weszłam zaczełam sie rozgladać i ukleknęłam on mówi nei ma sie co bac tu nie komisariat i można głosniej mówić