Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny leooo

Ale jada Leo

Polecane posty

Gość jakostakniebardzo
nie rozumiem tych ludzi jezdza po tym Leo, a przeciez to nie jego wina, ze u nas nie ma dobrych pilkarzy, facet mial dobre checi no ale jak to sie mowi z pustego to i salomon nie naleje

Gość biedny leooo
no wlasnie:(

Gość madziattt
dokładnie,to nie jego wina,z pustrgo i Salomon nie naleje :(

jak to nie jego wina, oczywiście, że jego bo to dzięki niemu dostaliśmy sie na euro, bo gdybysmy się nie dostali to by nie było takiego krzyku, że nie wyszlismy z grupy :P a tak powaznie, to mam nadzieję, że leo dalej będzie trenerem reprezentacji

Gość to nie inni
piłkarze są dobrzy.. to my jestesmy beznadziejni!! nasi mają za małą wiare w siebie...sami widzieliscie:O

Gość ghfihaihifhg
leo ach leo po trosze to tez jego wina przeciez z nieliczącej sie chorwacji trenar robił cudo a do naszych trzeba naprawde jakiegos specjalnego trenera żeby bardziej uwiezyli w siebie i lepiej grali

Gość biedny leooo
ja tez jestem za tym zeby leo nieodchodzil ale sami go chca wyrzucic http://sport.onet.pl/0,1264200,1772217,wiadomosc.html

dobrymi checiami to podjazd wybetonowany.... a ktos taki jak Leo , ktory nie wygral meczu na zadnych mistrzostwach tylko tu mogl objac posade intratna. w Holandii i wielu innych potegach opilkarskich juz go nie chca. przeciez doskonale wiedzial , ze w Polsce na chwile obecna pilkarzy dobrych nie ma. to mu stwarza alibi , ze on to cacy tylko pilka w Polsce kiepska. tylko ze rezultat osiagnal najgorszy od wielu lat. bo zakwalifikowac do MŚw. czy do Euro to i polski trener z grupy gdzie nie bylo Anglii, Holandii, Niemiec czy Wloch potrafil. nie bylo widac mysli, koncepcji, zarowno zawodnicy jak i trener super arcy turbo doskonały sie zagubili jak we mgle. i ta cala plejada \" gwiazd\" wspołpracujacych z \" bialym aniołem\" najazd Holendrow po kase do Polski .

Gość hehhhhhhhh
TERAZ JEST MECZ: LEO KONTRA MAFIA Z PZPN-u !!! Mamy taką ligę, że nigdy nie doszliśmy do pucharów!!!!! A LEO ma koncepcję jak osuszyć to bagno!!!!

Gość a ze nie bylo lepszej
Generał idzie na wojnę z armią jaką ma!

leo niczym niezawinil. Problem jest po stronie zawodnikow poniewaz prawie wszyscy sa bez formy.Leo powinien zostac i nadal trenowac nasza druzyne tyle tylko ze potrzebna jest zmiana prznajmniej 8 zawodnikow :o

Gość ghfihaihifhg
chodzi o to ze wczesniej ona nie była taka dobra i to dopiera nowy trener to zrobił teraz to ich wszyscy sie obawiają

Gość jakostakniebardzo
ja sie dzwie temu PZPNowi najpierw nie chca takich zawodnikow jak Podolski czy inny z pochodzenia Polak o ktorych powinni zabiegac, a potem maja pretensje do wszystkich tylko nie do siebie,

dokladnie!