Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jask to

czy dziewictwo w poznym wieku to cos nienormalnego?

Polecane posty

Gość jask to

mowie o wieku 23-29lat

Gość sibi
nie czemu

Gość
rzadkie ale normalne

Gość sibi
no to prawda rzadkie w dzisiejszych czasach

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
no jak do tej pory nie znalazlas zadnego chlopaka z ktorym mozna stworzyc dluzszy zwiazek to trudno. ale jest to bardzo rzadkie chyba. niektore dziewczyny są dziwne - ladne ale jakos chlopakow nie przyciagaja. np moja kolezanka, b mila, ladna i madra dziewczyna ale nie miala zadnego chlopaka. zastanawiam sie czy nie jest lesbijka. czasem zartuje i mowie ze idziemy na podryw, a ona jakos malo entuzjastycznie do tego podchodzi... mimo ze mam chlopaka to mowie ze ten i ten jest przystojny itd a ona nigdy nie zwraca uwagi na chlopakow. taki typ

Gość do kkkkkkkkkkkkkkkk
moze ona nie jest les ale po prostu ma wazniejsze rzeczy na glowie niz faceci i ich podrywanie.

Gość do kkkkkkkkkkkkkkkk
nie dla kazdej kobiety faceci to caly sens i tresc zycia.Jest wiele bardziej interesujacych spraw niz seks.

Gość dddddddeeee
arya --> co znaczy twoj opis w stopce??:) faacei nie lubia i boja sie dziewic w tym wieku taka prawda

Gość hmmmmmmmmmmMM
Arya----> a ile masz lat?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
wiesz, po prostu one sie nie interesuja chlopakami. to zalezy od podejscia. ja mam bardzo duzo na glowie, koncze 2 kierunki, pracuje ale i tak zawsze znajduje czas na imprezy, spotkania. to zalezy od podejscia i charakteru czlowieka. to ze ma sie duzo na glowie to wymówka

Gość racja to wszystko zależy
od podejścia czlowieka do spraw seksu,związków,dla niektórych ma to mniejsze znaczenie,dlatego niezbyt interesują ich randki,spotkania,imprezy itp.

Gość piwo karmi
przedzial 23 -29 jest dosc rozlegly

odpiszę teraz mimo, że już trochę nie w czas. no ja jeszcze młodziutka jestem i w przedziale jeszcze się nie mieszczę :D a stopka oznacza : Niechaj sprzyja ci szczęście, pokój zamieszka w sercu, a gwiazdy cię strzegą.

Gość hanka665
niestety to nie jest normalne, świadczy o jakichś zaburzeniach seksualnych, emocjonalnych czy osobowościowych, ewentualnie o małym temperamencie. faceci zachowujący dziewictwo do późnego wieku są strasznie pokręceni z tego co zaobserwowałam. oczywiście każdy ma prawo robić co chce i jeżeli jest komus z tym dobrze.. chociaż w sumie bardziej rozumiem jak ktoś nie uprawia seksu bo jest np chorobliwie nieśmiały, ale tak na prawde to strasznie tego chce

Hanka jak na moje oko, to coś pieprzysz... Zaburzenia seksualne? A jeśli ktoś nie znalazł stałego partnera, to ma się puszczać z pierwszym lepszym, żeby nie być posądzonym o zaburzenia??

Gość normalne jest
wy nic nie rozumiecie nie byliscie pewnie w takiej sytuacji i watpie abyscie mogli cos na ten temat powiedziec juz od razu zaburzenia zaden facet nie zaprosił mnie na randke i co mam sie pochlastac z tego powodu i co mam sie czyc nienormalna nie wiem w czym tkwi sekret tego wszystkiego wiadomo ze to jest niesprawiedliwie tym bardziej ze wiem jak czsami dziewczyny zmieniaja facetów jak rekawiczki a takiej jednej biednej istocie nie moze trafic sie zaden jak myslicie coo byscie czuły ?

Gość oooooooooooooooooooooooo
ale to jest nienormalne!!!! jezeli zaden facet nie zainteresowal sie toba - to cos z toba nie tak. albo jestes brzydka albo jakas malociekawa. a pewnie jedno i drugie. przykro mi - obce jest mi to o czym piszesz, nie wiem jak to jest byc zyciowa ofermą.

Gość normalne jest
ja sie za oferme nie uwazam

Gość kukurukunapatyku
???????????????????????????(kwiatek)

Gość emilly1i
"ale to jest nienormalne!!!! jezeli zaden facet nie zainteresowal sie toba - to cos z toba nie tak. albo jestes brzydka albo jakas malociekawa. a pewnie jedno i drugie. przykro mi - obce jest mi to o czym piszesz, nie wiem jak to jest byc zyciowa ofermą." A wiesz co ja ci powiem? Jesteś pustakiem i współczuję wszystkim facetom, którzy mieli/mają/lub będą mieli z tobą kiedykolwiek styczność :o🖐️

Gość normalne jest
pustakiem nie jestem obrazasz człowieka kompletnie go nie znajac

Gość ty tez obrazasz
pustakiem nie jestem obrazasz człowieka kompletnie go nie znajac A ty obrazasz normalne dziewczyny

Gość ty tez obrazasz
i jest też coś takiego jak nieśmiałość - nie oznacza to od razu, że ktoś jest mało ciekawy wieśniaro :(