Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna em

Kto jeszcze lubi jeździć samochodem?

Polecane posty

Dzisiaj, pierwszy raz w życiu i pierwszy raz na kursie jechałam samochodem. Nie sądziłam, że tak gładko mi pójdzie :) Jestem z siebie dumna tymbardziej, że pochwalił mnie mój instruktor. Co najlepsze zaczynając musiałam wyjechać tyłem z miejsca parkingu, gdzie wcześniej wjechała moja kolezanka. Czuję, że uwielbiam to robić, mimo, że jechałam dopiero pierwszy raz. Jestem jakaś zboczona, czy to normalne? :P

Gość heeeeeeeeeeeeeeh
😴

Ja uwielbiam jeździć samochodem. Zrobiłam prawo jazdy gdy tylko skończyłam 18 lat, zdalam za pierwszym razem i od razu po otrzymaniu jeździłam swoim autem. Dziś mam prawie 22 lata i ok 35 tysięcy km przejechane. To znaczy smam tyle przejechałam. Wogóle uwielbiam jeździć. Kiedyś chciałam zostać kierowcą autobusu, ale w sumie wolalabym zostać instruktorką nauki jazdy. No cóż, poki co studiuję, więc instruktorką na razie nie zostanę .... Ale może kiedyś, gdy w moim zawodzie nie będzie dla mnie pracy, to kto wie...

ja mam prawo jazdy od 4 lat i kocham jezdzic :D czesto robie sobie wycieczki po miescie (mieszkam w Łodzi), czasem poza miasto, zdarzaly sie tez wycieczki do dalszych miast, typu Warszawa czy inne, kocham to :D

Pewnie mi się zbrzydnie-ciągłe jazdy do WORDU, jakieś 60 km :O Ale nie sądzę :P

no, ja też korków nie lubię, ale na szczęście miaeszkam w niezbyt dużym mieście, więc nie ma dużych korków...

może faktycznie malo osób lubi jazdę samochodem. Nasze Polskie dziurawe drogi i zatłoczone ulice.... Niektórzy także narzekają na hamstwo kierowców.... no cóż.

ja lubię wkurzają mnie tylko korki - raz że szkoda czasu na stanie, dwa, że w pełni widać chamstwo kierowców, zajeżdżanie, wcinanie, hamowanie na zderzaku - tego nie lubię, a niestety coraz częściej tak się w miastach jeździ

ja bardzo lubie:) poki co jeszcze sprawia mi to frajde:P ostatnio pierwszy raz dopiero jechalam sama,to jest dopiero super jak nikt nie gada i nie porpawia w razie czego:P