Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleks jakich wiele

ludzie mam dosc swych cyckow i kompleksu z nimi zwiazanego!!!!!!!!

Polecane posty

Boze ja juz nie potrafie ciagle slysze tylko cycki i cycki jakby to byla najwazniejsza rzecz u kobiety a jak juz ich nie masz badz masz je b male to uuu chlopczyk itd.kiedy idioci faceci zrozumieja ze my kobiety z malymi piersiami nie mamy na nie wplywu?i dlaczego odrazu jestesmy przekreslane?TO BOLI JAK CHOLERAAA!!!!

Gość doskonale cie rozumiem
faceci juz tak maja a wszyscy ich usprawiedliwiaja ze niby wzrokowcy:( no coz pozostaly push upy

gorzej ze mam malego siusiaka

szkoda ze podszywacz niedysponuje ani siusiakiem ani pipka

ja tez nei mam duzych ;) .. ale mysle, ze to nei kwestia tego jakie one sa .. tylko jak ja sie z nimi czuje ... dopoki nei poznalam .... mojego neistety bylego juz chlopaka ... mialam duuuuuuzy problem z tym, zeby je zniesc ... ale on .. wyleczyl mnie z tego ... wiem, ze moge sie podobac ... sobie tez sie podobam .. wiec nie martw sie .. facet ktory mysli tylko o cyckach i dupach ... to nie facet ;) ... i nie warto na takiego nawet spojrzec ;) trzym się ;)

Gość afsdf
To teraz wiecie jak się czują faceci gdy kobiety twierdzą, że tylko faceci z 17cm są prawdziwymi mężczyznami a reszta jest malutka :P

Gość ciekawaciekawa
ja tez mam bardzo male piersi, ale nie mam na tym punkcie kompleksow, a wrecz sie ciesze , zreszta znam wielu facetow ktorym nie przeszkadzaja male piersi u kobiety:)

Gość inka ...........
Gadacie od rzeczy ... ja mam bardzo małe ... a miałam i mam ogromne powodzenie ... aż denerwujące ... Więc nie gadajcie głupot, że cycki najważniejsze ... Bo wcale tak nie jest ... :O Jestem żywym dowodem na to .. Inaczej chyba nie miałabym aż tyle adoratorów ... Jeśli całokształt jest powyżej średniej, to cycki są drobiazgiem ... Gorzej jak całość szwankuje ... :P Wtedy pewnie może to być problem .,.