Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostani walczący

Kim są kobiety?

Polecane posty

Gość Ostani walczący
Widze przykre doświadczenie... ale nalezy dalej walczyć?

Gość Ostani walczący
Nie z kim ale o co, a to jest różnica :) By życie nie było puste

Gość normalnyczylidlawieluinny
Kolego to sie wybiera czyste dbajace o sibie a nie te malolaty co za winklem za papierosa ciagna laske zulom pod sklepem.

Gość Ostani walczący
Te czyste dbające o siebie też moga mieć wiele niespodzianek, i duża torebke, na twoje pieniądze, pociaga Cię taka laska, ok twój wybór :)

Gość normalnyczylidlawieluinny
Wlsnie kwestia gustu.Nie ma to jak kolejna inna cipka do zaliczenia,kazda inna to jest w tym najlepsze... a najlfajniejsze jest staranie sie o cipke,lubi byc kaprysna ale ja przebiegly jestem hehhe i zdobywam cipke bez problemu.Pozdro

Gość Ostani walczący
to że ktoś ma pecha do kobiet, nie oznacza, że można przypisywać to wszystko, wszystkim

Gość japacz
Chyba że uznamy że na określenie KOBIETA trzeba sobie zasłużyć i nie jest tak że piersi i szparka czynią z kogoś KOBIETĘ. Wtedy się zgodzę.

Gość ceramiczna figurka
Ostani walczący --pisz pisz potrzeba takich tektów jak Twoje bo zaczęłam już tracić wiarę w facetów ulżyło mi

Gość Facet w niebie
Ani mi się waż pisać takie teksty, których "wynik kwitnącym sposobem w niebo uderzy mocnym gromem." Grafoman jeden, dysortograf pospolity, na Niebo będzie mi się tu zamierzał. Gromem to ja Cię mogę postraszyć 😠

Gość kwintesensja
Facet w niebie - uzurpator z Ciebie :P

Gość kim jest tfurca topiku

Gość z piekła rodem
kobiety-to wielka zagadka;)

Gość Facet w niebie
No dobrze, Kwintesencjo, to podrażnię Cię bardziej - jestem facet w siódmym Niebie. Dzisiaj, bo jak będzie jutro, Kobieta Jedna raczy wiedzieć raczy. Zaprowadziła mnie dzisiaj do siódmego nieba, spryciula i dobrze mi tu ;)

Gość Sie
Ostatni...miło poczytać :) dzieciarnia - juz po dobranocce...sio do łóżeczek...dorosli porozmawiają ...:)

Gość Sie
...doprawdy ...nie rozumiem - dlaczego nie mozna porozmawiać normalnie...czy to tak trudno brać udział w dyskusji, wypowiadać się spierać...bez inwektyw...poprawną polszczyzną...?

Gość Sie
współczuję tym panom, dla których kobiety sprowadzają się do "pań lekkich obyczajów"...;) ...zastanawiam się - po co się z takimi zadają...? jeżeli tak nisko je cenią... ...jeżeli wszystkie są takie - to ich matki też ?...smutne...

Gość Sie
...z drugiej strony - czy my jesteśmy jakieś nadzwyczajne ?...nie wiem...zależy dla kogo...każda z nas chciałaby być tą jedyną, niepowtarzalną, cudowną - w jego oczach...:)

Gość Facet w niebie
Ach Kobieto, Kobieto, śnie mój niedośniony, Tyś istota wszechwieczna, jam marzeniem znużony Letnim słońcem rozgrzana, wiosną wypiękniona Kolorami jesieni postać przystrojona Na bezdrożach bezsmutku lat już szukam Cię tyle Ty wciąż biegniesz, gdzieś znikasz, gwiezdny pył Cię okrywa Stój, zaczekaj...siądź obok... Porozmawiamy chwilę...? ;)

Gość Sie
...oczywiscie...wciąż czekam - na kilka słów...spojrzenie...dotyk rąk...błysk w oku....marzenie...:)

Gość Sie
Jareczku - cierpisz na niestrawność...?...weź Kochanie manti i herbatkę miętową...dobranoc ...

Gość Sie
...a fe...Chłopczyku...nie wypowiadaj się tak brzydko o tych, których nie znasz...

Ach czekanie...czekanie..., to codzienność nużaca Gdy słów kilku wciąż nie ma, pustka spojrzeń błądząca Dotyk rąk...oka błysk... Eeeh... Jarek, uspokuj się, bo dostaniesz w pysk 😠 ;)

Gość ....Maćka....
mężczyźni to chuje i nic poza tym :)

Gość Sie
Facet ...czekanie jest naszym życiem...błysk w oku jest najważniejszy...;) Kotek :) Jareczku ...iź już spać, dziecko...;)

Jarek gardłuje, mnie rymów brakuje daleko do Czestochowy no i autor znikł bojowy Poległ ostatni walczący, o kobietach piszący :D :D :D