Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeskkkaaa

moja zmora plaskodupie

Polecane posty

Gość franczeskkkaaa

mam dosc specyficzny tryb zycia a mianowicie non stop siedze 10h siedzenie w pracy plus jak sie ucze w ocy rowniez siedze taki tryb prowaze od 3 la daam o siebie nie jestem jakas zla ale ogolem masakra mam strasznie plaski tylek ;/ poprostu jakby przedluzenie uda zadnego profilu z boku a do tego ma masywne uda bleee jak to wyglada,jak zauwazlam facci mnie zarywaja dopoki nie obacza z tylu ;/ naparawde staram sie doberac spodnie ale ten tylek w kazdych jest plaski;/;/;/;/;/;/;/;/

Gość telekomplikacja
płaska doopa, jest do doopy :o

Gość myślicie że od siedzenia
robi sie plaski tyłek? :D

Gość sssssadfvdfv
kurdeeeeeee masakra plaska dupa jest bleee zaden facet na to nie poleci;/s

Z płaskim tyłeczkiem juz raczej nic nie zrobisz... Może odrobinę pomogą Ci ćwiczenia, ale większego efekty raczej nie będzie. Jeśli przytyjesz to pójdzie Ci w biodra i uda... Rozumiem Cię, bo moja koleżanka tak ma i wiem, że nie wygląda to zaciekawie :O Ale kupuje odpowiednie spodnie i nie jest źle...

ja tez mam plaskodupie :) :) :) moje kolezanki, ktore sporo czasu spedzajana siedzaco, rowniez. niektore z nas maja nawet wkleslodupie :D na jednym z posladkow jest wowczas takie wybitnie plaskie miejsce, - tak plaskie, ze prawie wklesle :D a tak poza tym to u mnie plaski tylek jest uwarunkowany genetycznie :( podobno cwiczenia pomagaja troche ;) 🖐️

Gość japacz
hej nie podcinajcie jej skrzydeł już na starcie frania, ćwiczę na siłce już 5 lat i znam kilka osób (w 4 dziewczyny) które zdecydowanie poprawiły swój wygląd. możesz jęczeć albo próbować "ćwiczeń" z przyjaciółki lub innych babskich gazetkach ale to nic nie da. Przejrzyj te linki które wysłałem, zapisz się na siłownie (w domowych warunkach niewiele zdziałasz), staraj się, a za 2 sezony nie poznasz własnego tyłka :P