Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeżucha

schudnąć z brzuszka

Polecane posty

Gość żeżucha

właśnie jakie sa dobre metody aby schudnać z brzucha i boczków. ćwiczenia jedzenie itp? waze 50 kg mam 160 i ogóleni nie jeste mjakaś gruba ale ostatnio się zaniedbałam a mam tendencje ze jak tyje to tylko w brzuch :(

Gość żeżucha
podnoszę :( prosze o dobre rady bo już nie mogę na niego patrzeć ;/ blee

az mi glupio bo wszedzie zachwalam...ale co tam ,niech bedzie.ja cwiczylam wieczorami i uzywalam plastrow vita slim. nie jadlam macznych,slodkiego-z reszta przy plastrach apetyt zmniejszyl sie a co najwazniejsze ta opona na brzuchu zniknela!!zajelo mi to 2 miesiace.powodzenia.

Gość żeżucha
jakie działanie ma ten plaster? i o sie z nim robi?

Gość żeżucha
powiem szczerze że wolę naturalnei z tego schudnać :P nie chce zadnych tabletek zarzywać czy plastrów. najleipej jakiś jadłospis i odpowiednie ćwiczenia na partie brzucha i boczków.

plastry nakleja sie codziennie nowy o tej samej porze na skore( ja kleilam raz na jedna raz na druga reke).pierwsza skorzystała z nich moja mama,najpierw ja wysmialam,uwazala ze ma za duzy brzuch,ale jak ja zobaczylam po tygodniu to bylam w szoku i tez sobie zamowilam(sa w rossmanie ale z allegro wychodzi taniej) dzieki pplastrowi duuuuuuzo mniej jadlam,nie chcialo mi sie! tu jest kilka informacjii(to te żółte opakowanie plastrow) http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=970

Gość żeżucha
ok narazie dziekuje za porady ;) niestety musze spadać buziaki :*

Gość masturbacja to rewelacja
polecam codziennie robić brzuszki ale to mało skuteczne jednak na sam poczatek moze wystarczyc zeby wzmocnic troche miesnie rzuszka a po jakims tygodniu zacznij cwiczyc 6 waidnera to rewelacyjne cwiczenia jednak bardzo wyczerpujace caly poces trwa 42 dni i jezeli przerwiesz chociasz na dzien powinnas zaczac cwiczyc od nowa bo bedziesz miala slabszy efekt ja mam 165 i waze teraz 63 kg a na samym poczatku tych cwiczen wazyłam 71 kg wiec polecam

Gość dagidog
Ja znalazłam super sposob i bardzo prosty. Kazdy zazwyczaj podjada bo mu sie nudzi. Otóż ja przez ostatnie 2 tygodnie w ogole nie mialam czasu, wszedzie sie spieszyłam i nie mialam czasu na "podżeranie" , jadłam 3-4 posiłki dziennie i bylam najedzona. Mój żołądek przyzwyczail sie do takiej ilosci spozywania posilkow. Jak czasem mam ochote na coś słodkiego to po prostu zaczynam sprzątac albo czyms sie zajmuje zeby nie myśleć o jedzeniu.