Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie chce tego faceta

Poczulam sie jak scierka

Polecane posty

Gość nie panikuj
Uważaj w tymfilmie główna bohaterka nie wytrzymuje tych emocji związanych z latarniami i znajduje sobie kochanka, co sprawia że kończy źle...

Gość nie panikuj
3 tygodnie temuuuuu??????? I Ty jeszcze czekasz?????? Przez 3 tygodnie miał 21 dni żeby przemyśleć, by jej o tym powiedzieć, by podjąć jakieś decyzje, by Ci powiedzieć na czym stoisz...

no 3 tygodnie temu poszlismy do lozka, pozniej mial sie ze mna umowic w nastepny czwartek, ale niby nie mial czasu. Chlodniejszy to chyba od tygodnia, wczesniej jak rozmawialismy byl czuly i kochany :( Opowiedzial mi o niej jeszcze jak bylismy w lozku, ale juz ubrani, tzn tylko powiedzial ze kogos zdradzil. Ja jakos nie zareagowalam specjalnie... pytalam kto to, ale powiedzial ze nie moze mi powiedziec. I w zeszlym tygodniu mowil ze ma wyrzuty sumienia, bo ja skrzywdzil, a nigdy jeszcze nikogo nie zdradzil, plakal, ale mowil ze juz nic do niej nie czuje, ze moze to bylo tylko zauroczenie, a on sam czuje sie skrzywdzony bo jakby to ona sie nim bawi, nie chciala sie angazowac, aon by chcial jakis zapewnien, z drugiej strony mowila mu ze to ona sie boi zaangazowac bo on ja zostawi dla mlodszej.

obejrze ten film, zaciekawilo mnie to :)

On mowi ze juz jej powiedzial. O ile nie klamie.

Gość nie panikuj
Czy wiesz kim ona jest? Z jego zachowania wynika że ją znasz stąd nie chciał byś wiedziała. Gdyby była obca- co z tego bys wiedziała jak się nazywa, pewnie byście się nawet nie spotkały.. Z tego co Ci mówił wynika że n ie był jej pewny, mogli mieć mały kryzys, ON nie wiedział na czym SAM stoi.. Może teraz już WIE? I jak wie to czy jego stosunek do niej i do Ciebie sie zmienił? Z nią nie gadaj - nie ułatwiaj mu zadania i nie niszcz kobiecie świata. Na Twoim miejscu kazałabym mu się określić. I nie ma mowy o żadnym czekaniu! Nie wierz do końca facetom - mało która na tym dobrze wyszła. Kiedy Ty czekasz możliwe że on właśnie ją tuli i zapewnia o tym jak ONA mu sie podoba, albo że miał mały epizod w międzyczasie, ale to nic dla niego nie znaczyło...(o ile jej powiedział). Albo okaże się że jest wporzo i sie określi.

A w ogóle to zajebista historyjka! Zdradził ja z Tobą i teraz jeszcze ma szybko z nią zerwać!Ja jebie!

Wiem kim ona jest, w zeszlym tygodniu wlasnie mi powiedzial, bo wczesniej nie chcial. Znam ja :( Zmienil sie jego stosunek do mnie, wydaje mi sie ze on mnie unika, mowi ze musi to przemyslec. A jego stosunek do niej to nie mam pojecia, oni sie wczesniej spotykali tylko w ukryciu, ona mieszka sama co prawda ale poki co nie chciala zeby jej maz wiedzial. Wiec jesli nadal sie spotykaja to pewnie tez sie beda kryc. Nie rozumiem go - mowil ze nic nie czuje do niej a beczal jak o niej gadalismy. Ze niby on takie wyrzuty sumienia ma. Ok, to spytam go na czym stoje. Tylko boje sie ze jak poprosi o jeszcze troche czasu, to sie zgodze, bo co innego moge zrobic? Czy mu powiedziec ze w takim razie uznaje ze nie bylo sprawy, ewentualnie niech przyjdzie jak juz sie upora z myslami, o ile bede czekac tak dlugo... najgorsze jest to, ze pewnie bede czekac, bo juz tesknie:(

Gicior --> no bo on sam mi powiedzial ze miedzy nimi wszystko skonczone, bo on nie bedzie umial byc z kims kogo zdradzil, a zreszta juz nic nie czuje do niej... podobno.

Chyba nie jestem, bo od tamtego weekendu juz sie nie spotykamy, tylko w pracy gadamy i przez tel :(

dla \"pomozcie chce tego faceta\" I dobrze ci jest. dostalasz co to chcialasz. jesli facet mowi ze ma powazne zamiary, go olewajcie. bo on \"mowi za bardzo bezposrednio ze szuka drugiej polowy, wiec to jest FE\" a jesli facet jest \"tajemniczy\", to jest FAJNY. Tylko nie stawiacie sobie pytanie dlaczego? dupek jest \"tajemniczy\" tylko dlatego ze ma kogos. hahahahahhaha feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... glupie polki!

Gość Rzemi
Nie okazuj mu uczuć, bo tym to jeszcze pogorysz sytuację. Jak będziesz tajemnicza to może poczuje on coś więcej do Ciebie, a jeśli nie to nie będziesz się dłużej ośmieszać.

Gość gdsdssaa
boshe jaka ty glupia jestes. on i tak nic do ciebie nie czuje tylko zaciagnal cie do lozka i na tym sie konczy, nie ma uczuc z jego strony, zostalas potraktowala jak szmata bo w sumie nią jestes. i juz nie pros sie go o uczucie bo jestes smieszna

dla "pomozcie chce tego faceta" I dobrze ci jest. dostalasz co to chcialasz. jesli facet mowi ze ma powazne zamiary, go olewajcie. bo on "mowi za bardzo bezposrednio ze szuka drugiej polowy, wiec to jest FE" a jesli facet jest "tajemniczy", to jest FAJNY. Tylko nie stawiacie sobie pytanie dlaczego? d**ek jest "tajemniczy" tylko dlatego ze ma kogos. hahahahahhaha feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... glupie polki! Wypraszam sobie takie epitety a TY madraliński szukasz glupiej Polki na cholere Ci taka co...wkrzyłes mnie teraz zaraz bym Ci lutneła gdybys było gdzies niedaleko.

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaden facet nie traktuje kobiety na, ktorej mu zalezy w taki sposob. zastanow sie czy Ty moglabys tak traktowac go jak on Ciebie? Milczec, zbywac, byc chlodna? Ty czekasz na kazde jego skinie, zatanczysz tak jak on Ci zagra tymczasem powinno byc odwrotnie. Nie kazdy facet potrafi mowic wprost \"mam Cie w dupie, dajmy sobie spokoj\" oni uwazaja, ze to niby mniej rani, bo uwazaja, ze kobieta sie domysli, niestyy my potrzebujemy \"wprost\" takze daj sobie spokoj a co do tych wszystkich osob ktorych komentarze wygladaja mniej wiecej tak \"i dobrze Ci ak bo jestes latwa, hihihi, a ja nie jestem, ja jestem cnotka [i tu zaczyna sie historia jak to trudno ja bylo zdobyc] i dalam po slubie\" wiec co do tych osob to mam na prawde wrazenie, ze jestescie zakompleksionymi gowniarzami. ja nigdy nie postapilam tak jak ona, ale czy to powod zeby ja osadzac i wyzywac od szmat? poza tym to nie jest topic o waszych cnotliwych historiach i nikt was o nie nie prosil to jest topic zeby pomoc tej dziewczynie/kobiecie a nie ja bardziej dobijac porownujac jej zycie z Waszym wspanialym i cnotliwym.