Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chloe*

Cechy prawdziwych facetów/bohaterów/tylko serio proszę-

Polecane posty

Pomóżcie mi, czego szukać w mężczyźnie, jakich cech ..abym znowu nie została oszukana...na co zwracać uwagę, pytam facetów i kobiety,co kryje się pod takim a takim zachowaniem, proszę, tak z własnego doświadczenia:-) może razem stworzymy taki \"dekalog szukającej właściwie\"...

Gość ....Maćka....
faceta/bohatera? kochana teraz takich nie uświadczysz;) szukajcie a znajdziecie cechy ludzkie są względne, dla Ciebie ktoś kto jest debilem w opini innej babki może być inteligentem

Gość czarna woda
Przede wszystkim wystrzegaj sie czarusiow, takich co na pierwszej randce cuda i niewidy obiecuja.

Gość w samym tytule masz bzdurę
bo każdy facet jest prawdziwy :P jaki inny miał by być... tylko masz inne oczekiwania :D

Gość czarna woda
A poza tym nie ma okreslonych cech ktore sprawiaja, ze akurat facet posiadajacy je bedzie sie nadawal na partnera. Jedni sa bardziej spontaniczni w wyrazaniu uczuc, inni moze nie powiedza za czesto "kocham", ale to pokazuja. Jedni sa romantyczni, inni sa praktyczni. Sa faceci co szaleja z ukochana po miescie, podrozuja itp,,, i sa tacy co wola spedzac romantyczne wieczorki w domowym zaciszu. I moglabym tak wyliczac bez konca.

Gość no śmiech na sali
facet bohater :D ? w jedną rękę chochlę, w drugą pokrywkę i na pohybel skurwysynom

Dzięki...a nie zgodzę się że wszyscy faceci to faceci, poznałam takich , którzy prócz męskiej powierzchowności nie mieli nic z nimi wspólnego:P, inna opcja..i do tego ukryta, dziwne czasy nastały..

taki bohater ...hmm, którego nie przerazi siata zakupów, kolejka w aptece, kolacja z teściami, czy wypad na dzika:-)...jazda 36godzin samochodem, lot helikopterem...ze mną w roli pilota:P etc...

Gość ....Maćka....
łoooo obserwując dzisiejszych mężczyzna mogę Ci powiedzieć że takiego to ze świecą szukac widzę że mamy podobne wymagania, czyoby nie za wysokie?

Gość lalamidoooo
chloe----- tez takiego chciałabym, ale takich chyba juz nie ma...

Gość czarna woda
Siate zakupow to bardzo chetnie nosi moj maz.))

Dziewczyny, muszą być...powinni mieć to we krwi, tylko leniuchy się kryją...i udają intelektualistów, tracą to co najbardziej w nich pożądane przez kobiety...w biurach, bankach, urzędach..właśnie, w urzędach mnóstwo takich mizerot...ślęczą za biurkiem ...a facet z krwi i kości powinien być myśliwym, działać,zdobywać...A taki urzędnik, co on może??przekłada papierki i kombinuje jak nie pracować...

Gość Chloe gdyby nie
informatycy w większości faceci to teraz byś sobie mogła tv pooglądać ups tam też techniczni to faceci ups idz na polowanie

Jarek, wklej zdjęcie:-)..zresztą wiesz, nie chodzi o wygląd a o cechy charakteru, osobowość...bo wyglądać można na silnego ale czy ten ktoś jest silny???, siłka może zrobić z każdego Pudziana, ale tu nie chodzi o siłę pozorną tylko o SIŁĘ.

Gość Ona z Poznania
Topik głupio zatytułowany ale bardzo prosze, oto mój ideał: rozważny zachowujący szacunek uważny uczuciowy Oczywiście ideałów nie ma, ale kogoś kto podobnie do mnie myśli i podobne ideały są dla niego ważne, do nich dąży - wierzę że jest możliwe spotkać kogoś takiego.

i sorry, biedni mają ciągle ból tyłka, lubię informatyków, oni działają w sieci...;-), panów z tv też szanuję, ciężka robota, zwłaszcza gdy terminowo muszą coś zmontować itp., nie lubię tylko urzędników, ale tylko tych obijających się , przez których miesiącami załatwia się to co można w dwa dni..

Gicior, Rysio, może prawie...tylko niestety trochę za ciapowaty..

Gość Ona z Poznania
Rysiu z Klanu :D:D:D no ok, przegięłam, tak sie rozmazyłam na nocnej zmianie :D

Gość Ja proponujęnastępujące ideały
facetów Waldek Kiepski Andrzej Lepper Roman Giertych oraz ulubieniec wszystkich Czesio

Gość wiosenna mgla
A ja powiem cechy na podstawie mego mezunia: - opieklunczy - cieply -troskliwy -ma poczucie humoru -pomocny -super caluje:)) -moge zawsze na niego liczyc -chetnie lazi ze mna na zakupy - lubi chodzic do roznych restauracji i sperymentowac nowe kuchnie A do tego jest leniwym pracownikiem na recepcji w hotelu:)))))

po prostu zwykły facet....przyznam się szczerze że dziki kiedyś karmiłam, a o polowaniu słyszałam tylko,i polowanie jak polowanie, dopiero trzeba być twardym po polowaniu:P, tzn. mieć mocną głowę:-)

Gość wiosenna mgla
w pubie po pijaku:)) mialam wieeelkiego farta.

Gość Jarek mój ideale
ale wszyscy o tym wiedzą naprawdę nie musisz się ukrywać

wiosenna mgła:-), w barach jeszcze nie szukałam, dzięki za podpowiedź...tylko czy sama w barze nie będę wyglądać podejrzanie...:-) Jarek, wiem ,jesteś na pewno super.

" lubi chodzic do roznych restauracji i sperymentowac nowe kuchnie" Rewelacyjne określenie :D :D :D Sperymentować :D A kucharki ? ;)

Gość wiosenna mgla
Sperymentowac zarowno w sensie odkrywania nowych restauracji jak i przyrzadzania samemu. Akurat w sprawach kuchni to on jest o wiele lepszy niz ja.