Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalola

Kołobrzeg

Polecane posty

Gość malalola

Czy ktoś mieszka Kołobrzegu? Chciałam wiedzieć co warto tam zobaczyć? do jakiego clubu się wybrać. Podreślam, ze wybieram sie tam na wakacje. Pozdrawiam

Gość może źle trafiłam
Jeśli liczysz na imprezowanie to kołobrzeg zdecydowanie odradzam. Byliśmy tam jakies 3 lata temu. W ciągu tygodnia wszystki elokale i knajpy zamykają o 22.00 najpóźniej o 23.00, a to ze względu na kuracjuszy. taksówkarz nam to wytłumaczył tak, że z racji tego że jest to miasto uzdrowiskowe otrzymuje jakąś tam dotację z UE, ale musi spełnić różne warunki. M.in. spokój dla kuracjuszy... Z tego co kojarzę jest tam tylko jedna porządna (podobno) dyskoteka ale nie pamiętam jej nazwy. A tyak poza tym to kicha.... TAkie moje zdanie

Gość odrobinę zmartwiona
ja polecam klub mosquito :D sa jeszcze 2 inne kluby (nie pamiętam nazwy) w których też można się nieźle zabawić ale ten 1. jest najlepszy, jeszcze na pewno nie raz się tam wybiorę. najlepiej jak tam będziesz spytaj taksówkarza o ten klub, kiedyś byly jeszcze kazamaty ale zamknęli ten klub chyba przez narkotyki (a wielka skoda :) ) w każdym razie można się pobawić i polecam kolobrzeg 🖐️

Gość może źle trafiłam
A no właśnie chodziło mi o kazamaty, za moich czasow;) to był jedyny klub wart uwagi