karolafe 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 cześć dziewczyny, W styczniu tego roku odstawiłam tabletki natykoncepcyjne (brałam je 4 lata). Miesiąc później dostałam miesiączkę. Co prawda w każdym kolejnym miesiącu też ale za to każda w innym terminie:] Ale w tym miesiącu czekam i czekam i nie mogę sie doczekać:/Pobolewa mnie brzuch ale na tym się kończy:( Po odstawieniu tabletek używamy z mężem prezerwatywy i dla pewności zrobiłam test, ale wg niego nie jestem w ciąży...Zaczynam się denerwować bo minęło 5 miesięcy od odstawienia tabletek i myślałam, że miesiączki jakoś mi się unormują:( Czy któraś z was miała podobny problem?? Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMyszkaSmutna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Kochanie myślę,że wiele kobietek tak ma. Organizm przyzwyczaj sie do sztucznej gospodarki hormonalnej. Ja bralam prawie 9 lat i teraz od 2 miechow nie biore,dostalam za to Lutkę na uregulowanie,tyleze to zabawa w zamykanie koła-znou sztuczaj...jednak bez tego chyba nigdy bym nie dostala miesiaczki,umierajac z bolu jajników. Wczesniej przy przerwach okres spoznial sie 60 dni-potrzebne byly zastrzyki z progesteronu..Nie mart wie glowa do gory,jednak jesli czekac bedziesz dlugo i beda Cie bvolaly jajniki-marsz do gina po cos na wywolanie.Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubas 29 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 ja po odstwaieniu tabletek po roku ic brania dostałam okres tydzień później... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach