Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesese.

Tak zwany dowód miłości... Czy mam prawo go wymagać?

Polecane posty

DOWÓD MIŁOSCI????.......mozna zadac ..oczywiscie,ale pozniej trzeba wystawic fakture vat:(:( no prosze nie osłabiajcie mnie...jak cokolwiek mozna zadac od osoby która sie kocha???..mnie sie zdaje ze sex to spontan....a nie zadania:(

Gość sesese.
Tak, spontan, a potem się zostaje z dzieckiem i bez środków do życia:classic_cool:

Gość nitka__anitka
sesese... powiem tak. Skoro Twoje rozważania mają charakter tylko teoretyczny a potencjalnego faceta na razie nie ma, to w ogóle nie ma sensu takie myślenie. Zrozumiesz jak już będziesz w związku. Bo to się czuje czy facet chce tylko seksu czy nie. Nie możesz zakładać tak ściśle czasu: po miesiącu dam się pocałować, po roku pokarzę nago, po 2 sex. Bo będąc w związku sama poczujesz, że to już czas - bo kochasz, ufasz i wierzysz. I wszystkie założenia czasowe wezmą w łeb. A oświadczając facetowi na samym początku, że w razie gdyby wam wyszło to sex dopiero za 2 lata, sama skazujesz się na to, że on ucieknie. Będzie bał się angażować w ten związek. Bo skoro ma tyle czekać to może lepiej się nie zakochiwać? Możesz sobie odebrać szansę na to, by w ogóle coś się zaczęło.

Gość sesese.
Byałm już w związku, nawet tak jakby w dwóch i za każdym razem faceci zwiewają. Faceci śmierdzom:classic_cool:

Gość dziewicaaa
ja mam zamiaru zażądać dowodu miłości od swojego chłopaka w te wakacje :P a jak będzie się opierał, to go choćby i do stołu przywiąże :D

Gość gdsdssaa
hej to znowu ja. wiesz jestem w twoim wieku i w sumie mysle podobnie do ciebie, tez nie chce oddac sie byle komu, zeby ktos mnie wykorzystal i zostawil. dlatego tez nie pojde tak szybko do lozka, dopiero jak juz bede pewna, ze to ten wlasciwy. i w sumie tez chyba bedzie musial sobie troche poczekac, moze nie 2 lata ale rok czemu nie? albo jak juz bedzie pierscionek na palcu :) trzymam za ciebie kciuki, zeby ci sie udalo znaleźć prawdziwa milosc do grobowej deski, mimo ze jakas kobieta pisala wczesniej, ze to niemozliwe. ale co ona tam wie ;) pozdrawiam

Gość sesese.
Ej, co wy z tym pierścionkiem?:O Ja nie chcę brać ślubu. Nie wyobrażam sobie, żebym była zaręczona. Bez przesady:O

sesese. Tak, spontan, a potem się zostaje z dzieckiem i bez środków do życia jasne ze spontan w sexie jest wazny a tobie przypominam ze sa takie srodki co to zapobiegaja ciazy..tylko trzeba wpierw pomyslec dopiero pozniej brac sie heheheh za tzw (co dla niektórych) "dowody miłosci"

Gość gdsdssaa
to jakos dziwnie masz, slub nie zareczyny nie, to o co ci chodzi? o wolny zwiazek bez zobowiazan? w takim razie do lozka mozesz isc z pierwszym lepszym, co za roznica.

Gość taka prawda....
brat_niedzwiedz --> no twoja byla dziewczyna musi miec teraz niezly 'spontan' w sexie ze swoim nowym chloptasiem. Ciekawe chociaż czy się zabezpieczają....

Gość mensa iq
rsjdfjtgjtgjtyytjyy