aasskkaa 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Wyjdę na głupola, ale mam kilka pytań. Mam 19 lat,od 7 dni biorę Yasmin, od kiedy zaczynają działać tabletki, od 1szej? I jak działają one z antybiotykami? Mam zapalenie pęcherza :/ lekarz przepisal mi Bactrim Forte, ale nawet nie pomyślałam,żeby się zapytać co i jak. Z góry dziękuję za pomoc, aasskkaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauliiiiiiiiiiiiiinaaaaa Napisano Czerwiec 20, 2008 Tydzień temu byłam zapytać o to (czy antybiotyki wpływają na skuteczność tabletek) i uzyskałam odpowiedź: nie, to jest przesadzone. Więc chyba okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomagajcie Napisano Czerwiec 20, 2008 antybiotyki oslabiaja dzialania tabl antyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejujejcju Napisano Czerwiec 21, 2008 w ulotce jest wyraźnie napisane,jakie substancje wpływaja na skuteczność tabletek anty.. przestudiuj dokłądnie ulotke twoich tavletek anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach