Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabo

kilka wskazówek przed pierwszym razem poproszę

Polecane posty

Pieszczoty przed seksem są ważne - tak uważam - i rzutują na późniejsze odbieranie seksu. Wiele dziewczyn nie było praktycznie pieszczonych przed stosunkiem, facet nie poznawał ich ciała i jej reakcji na jego pieszczoty, a one później nie potrafiły cieszyć się seksem.

I nie mam tu na myśli tych czynności tuż przed samym seksem, ale o całym okresie poprzedzającym zbliżenie. Takie stopniowanie - erotyka coraz bardziej wyrafinowana, a na końcu uwieńczona stosunkiem. Wiele par pomija te kwestie (ich problem), a potem się dziwią, że dziewczyna nie pragnie tak często seksu, jak facet by chciał.

Gość rutynawseksie
zgadzam się z casanową :)

ja takze i chcialabym zeby tak to walsnie wygladalo z poprzednimi chlopakami nie doszlo co prawda do samego seksu ale do roznego rodzaju pieszczot jak najbardziej dlatego nie wyobrazam sobie od razu stosunku nawet poprzedzonego gra wstepna mysle ze takie pieszczoty przede wszystkim ucza ale takze rozbudzaja pozadanie

Gość społeczny komitet odnowy
masz rację. :) i zawsze łykaj.

Gość taka prawda ona
taka tam co ty z apierdoly wypisujesz.. :-O 🖐️

Gość prezes 13
przygladam sie waszej rozmowie i chcialbym sie wtracic,CASANOWA wszystko ciekawie opisales zgadzam sie,ale mam pytanko czy twoj chlopak wie ze jestes dziewica?

Gość SILDOLORESS
NAPISZ NAM JAK TAM WRAŻENIA OK?/

Gość To wie czy nie
że jesteś dziewicą?

Gość czerwony
Wiem ze moja odpowiedz bedzie juz conieco przedawniona i raczej juz nie pomoze autorce tematu...chociaz kto wie jak bylo na wakacjach. Przeczytalem dokladnie caly temat i wasze odpowiedzi i stwierdzilem ze wiekszosc z was ma calkowita racje :) Jestem juz troche doswiadczony, mam najukochansza dziewczyne pod sloncem ktora specjalnie mi podarowala swoj pierwszy raz. Przedewszystkim! dziewczyny musicie byc pewne ze to jest ten wlasciwy i wyjatkowy facet. Szczerze? Niewazne gdzie i kiedy...wazne z kim! Klimat tez sie liczy zeby bylo przyjemnie, zeby sie odstresowac i zapomniec o wszystkich co was otacza. Nastepnie....strasznie wazna jest gra wstepna, bez niej nawet niezaczynajcie sie kochac! Pozniej dokoncze moja wypowiedz bo akurat musze uciekac ;) Pozdrawiam!