Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i say hey whats going on

a mogło byc tak pieknie...a on oczywiscie musiał wszystko zepsuć

Polecane posty

Pewien chłopak zdobył mój nr, przez jakies 4 miesiące latał za mną, non stop komplementy itp...gadalismy miliony razy, wszystko było super, chyba powoli sie w nim zakochiwałam, a dzisiaj co? Spotykam go z jego kumplem, jakies głupie komentarze zaczął, zaczeli sie z tym kolegą ze mnie nabijac, to wcale nie było przyjemne:( a wczesniej mówił, że 'tak mu sie podobam':O zrobił mi wstyd, a najgorsze jest to, że strasznie mi sie podoba

i jakbyscie sie na moim miejscu zachowały?? olały to co zrobił, i dalej miałoby byc tak jak kiedys, byc obrazona, zerwac z nim kontakt?? Jejku, nei wiem co robic:(

Gość ejbisi
Ile macie lat? 16? jak tak to normalne w tym wieku... chłopak sie wstydzi przed kolegami ze mu sie jakas dziewczyna podoba.. odpusc go sobie na pare lat aż dorosnie :P

Gość obudzilam sie
olej, szczeniak jakis

17:P ale on mi sie naprawde podoba, do tej pory było cudownie...nie chce go sobie odpuszczac, a wg to juz nie ten czas ze chłopacy sie wstydza dziewczyn przez kumplami, znam duzo takich którzy uprawiają sex, nagrywaja to i pokazują potem kumplą, teraz naprawde inne czasy:P

Gość obudzilam sie
a sobie puknij pare razy mlotkem w glowe, dobrze radze

dlaczego mam sobie pukac?? dlatego ze mi sie podoba??

To mam go olać, chociaż mi sie podoba?? Tak byście zrobiły na moim miejscu??:(

Gość upek
up up up

Gość udawaj ze masz go gdzies jak
taki dupek z niego! jak podejdzie do ciebie to odpowiedz mu takimi samymi docinkami jak on

Gość upek
czyli mam go jednak olewac:( ale nie wiem czy bede długo potrafiła, teraz wakacje, nie bedziemy sie pewnie widziec, a na gg moge mu w sumie nie odpisywać, ale ja bez chociaz wymienienia z nim kilku zdan wariuje:(

Gość upek
albo wiem co zrobie! nie bede pierwsza do niego pisac, jak juz on napisze to dopiero po 5 min mu odpisze, i czesto bede pisac zw, albo ze nie moge teraz pisac...moze byc??

Gość upek
wiem:(:(:( pewnie jak do mnie napisze, to juz bede cała happy:( ale nie, nie pokaze ze mi zalezy

Gość upek
on stal na srodku korytarza z tym kumplem, ja szłam w tamtym kierunku, jego kumpel mnie pierwszy zauwazył, powiedział mu ze ide, tamten sie odwrócił w moją stronę i zaczął lać. Potem podchodze, cos tam powedzial dalej sie smiejąc, jak sie pytam z czego leje, a on 'z ciebie'...to sobie poszłam, cos tam jeszcze głupiego gadał, ja sie nie odwróciłam, to usłyszałam tylko "nie udawaj, że nie słyszysz" :(

Gość upek
hej, skoro tu pisze, to znaczy ze nie zapomniałam. Dlaczego jesteś taka jędzą:P??

Gość upek
chyba sie zakochałam w nim, pierwszy raz czuje 'cos takiego', a on mi taki numer wywija:( i naprawde nie wiem co robic

Gość obudzilam sie
slaba prowokacja

Gość upek
to nie jest żadna prowokacja

Gość raconteuuuurs
ja nie wiem czy bym go potrafiła olac na twoim miejscu...bo tez jestem teraz zakochana i wiem co czujesz