Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze w domku i czekam

BARDZO PROSZĘ POLEĆCIE MI JAKIŚ FAJNY SERIAL!

Polecane posty

Gość siedze w domku i czekam

Możecie mi polecić jakis wciągający serial?:) Może żeby było łatwiej to napiszę, że podobają mi się seriale w stylu -Desperate Housewives - Gotowe na wszystko; -Gossip girl - Plotkara; -Nip Tuck - Bez skazy; - Friends - Przyjaciele; seriale w takim klimacie właśnie lubię:) ostatnio nawet ściągnęlam sobie poliski serial, choć za nimi nie przepadam, Teraz albo nigdy. Jest cos co moglibyście mi polecić z czystym sumieniem?:p Oprócz 39 i pół bo to właśnie ściągam:p

"rodzina soprano" "6 stóp pod ziemią" "seks w wielkim mieście" i 100 lat temu widziałam fajny serial na c+ "my so called life" http://www.imdb.com/title/tt0108872/ "dr house" no i csi- stare odcinki las vegas, cały nowy jork i większa część miami poza tym ponadczasowo "hercules poirot", ale to nie dla każdego;)

Pomijam te już wymienione, a dorzucam That '70s Show" :) początek nudnawy i momentami jest trochę naiwny, ale ich rozmowy jak się zjarają są zajebiste :) I w ogóle niektóre momenty, ostatnio dostałam lekkiego świra na punkcie tego serialu :) Wprawdzie raczej dla młodzieży, ale lubię czasem coś mniej wymagajacego obejrzeć :) Polecam!

Gość Krokodyl Dundee
świat według Bundych, wlaśnie lec eogladac zaniedlugo bedzie :classic_cool:

Gość fifififf
moda na sukces- bardzo wciagajacy;)

Gość pomorzanka1978
Ja polecam: Trawka - Weeds Serial toczący się w takim z pozoru niemrawym, amerykańskim miasteczku (coś jak Desperate Housewives), a tak naprawdę kryjącym wiele tajemnic. Serial ma kilka sezonów, naprawdę warto! http://www.filmweb.pl/f190890/Trawka,2005

Gość leszek i ania
DALEKO OD SZOSY :D

Gość Kiń
najlepsze to gossip girl ,gray's anartomy ,prywatna praktyka ,słyszący myśli, seks w wielkim mieście,ostry dyżur i dr.House :D wszystko oglądam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość halo laski
a ja lubie one tree hill- ale to o dzieciakach w sumie, alei tak lubie, i uwaga faceci- men in trees

Gość moje ulubione to
Dexter ❤️ i Veronica Mars:)

Gość gorinfa
na pewno spodoba ci sie 90210:)

Gość Anq
Ja ostatnio oglądam Dynastie Tudowrów i musze powiedziec ze fajny, oprócz tego Heroes i true blood ale te juz sa w innym klimacie...

Gość najlepszy serial
jaki w zyciu ogladalam jest Prison Break - Skazany na smierc. Rowniez lubie desperate housewifes, ale ten serial powyzej jest naprawde swietny. Wciaga juz od 1 odcinka. Ciagle trzyma w napieciu ze nie mozesz sie doczekac co bedzie w nastepnym odcinku. Bardzo polecam!!! Fajny tez jest serial dla kobiet o zwiazkach i relacjach z mezczyznami jest Seks w wielkim miescie.

Gość gość
Pretty Little Liars - Słodkie kłamstewka. Suburgatory - Podmiejski czyściec

Gość gość
najlepszy masters of sex