Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 no wlasnie od czasu owulacji do poczatku okresu czy jak? bo mi sie tempka od 7 dni utrzymuje na poziomie 36,8-36,9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ani chybi ciąża Napisano Czerwiec 20, 2008 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madu 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Tak od owulacji do początku okres, a wprzypadku ciąży równiez po dacie spodziewanej @, ale przez min 18 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMyszkaSmutna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Od owulacji do konca cyklu. Jesli planowo nie dostaniesz miesiaczki a tempka nie spadnie-polecam test ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 ciaze wykluczam :) przynajmniej tak mysle:) bo zadnej wpadki nie bylo :) chociaz do jednego razu mam male watpliwosci dlatego zapytalam o ta temperature :) ale dzieki :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 tak mniej wiecej @ powinnam dostac miedzy 25 a 28 :) wiec to juz niedlugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMyszkaSmutna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 To sie w takim razie nie denerwuj niepotrzebnie,glowa do góry ;-) A watpliwosciami sie nie przejmuj-wcale nie taklatwo zajsc w ciaze ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 wiem ze nie jest łatwo :) chociaz los lubi platac figle i jak ktos chce malenstwo to dluugo dluugo musi na niego czekac a jak ktos nie chce to go ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 smutna myszko nie placz:) napewno Ci sie uda jezeli sie starasz:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMyszkaSmutna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Wiem,ze sie uda wkońcu,ostatnio analizowałam kiedy ja sie urodzilam-jak dlugo po slubie,a wiem ze bylam wyczekana,wiec na pewno masz 100 % racji,ze z reguly los bywa przewrotny. Ojj my babki mamy tyle zmartwien na głowie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 no dokladnie :) zycze powodzenia :):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaMyszkaSmutna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Dzięki i wzajemnie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 20, 2008 "no wlasnie od czasu owulacji do poczatku okresu czy jak? bo mi sie tempka od 7 dni utrzymuje na poziomie 36,8-36,9"Prawidłowo bez ciąży faza wyższych temperatur wynosi w przedziale 12-16 dni. Krótsza faza oznacza nieprawidłowości, dłuższa może oznaczać ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 upss.. jestes pewna? ja wlasnie gdzies wyczytalam ze od owulacji do poczatku cyklu sie utrzymuje podwyzszona. Czasem pobolewa mnie prawy jajnik piersi mnie bola ale tak jest zawsze no i sutki swedza. Nie sadze zeby to byla ciaza predzej juz napiecie przedmiesiaczkowe, zreszta okaze sie za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 20, 2008 A gdzie ja napisałam, że jest inaczej? :-)Faza wyższych temperatur to faza od owulacji do miesiączki. Czyli wszystko się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 jej zle Cie zrozumialam :) sorki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 a co moze oznaczac bialy gesty sluz? jest go duuzo, znaczy sie na bieliznie nie widac ale w srodku az sie zalewa od tego sluzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 dodam ze jest bez zapachowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 20, 2008 to normalne w fazie poowulacyjnej (odpowiada za to progesteron) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 a taki sluzmoze miec grudki? bo wielu luzi mowi ze to grzybica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 ludzi* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 20, 2008 Jeśli nie ma objawów infekcji to nie ma się czym martwić. Jak najbardziej może mieć grudki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Czerwiec 20, 2008 fjuu dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach