Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *a*b*c*

Czy powinam się obrazić

Polecane posty

Gość *a*b*c*

jeżeli mój facet podczas seksu zwrócił się do mnie "szybciej suko"a podczas seksu oralego szarpał mnie za włosy w zasadzie to sam przejął ster.. i traktował jak płatą dzifkę.Teraz mi tłumaczy że to tylko seks i taka "gra" która nie ma nic wspólego z rzeczywistoscią..Chociaż poza łóżkiem też się zmienił i nie jest taki jak zawsze wiec to nie dokoća tylko seks..co o tym myślicie

Gość kochliwy kochlik
powinnas strzelić focha ze hoho takiego jak stad do Bangladeszu:]

Gość *a*b*c*
pytałam poważnie

jak czytam takie tematy utwierdzam się w przekonaniu, że już lepiej być wieczną dziewicą niż puszczać się z burakami którzy Cie ani troche nie szanują obrazić? obrażają sie w podstawówce. Dorośnij lepiej...

jak tobie sie to nie podoba, to mu to powiedz. a jak oleje ze ty tego nie lubisz, to mu odmow. 2 dni i tak mu ciebie zabraknie ze sam bedzie blagal o 'cos'. jesli sytuacja sie powtorzy, to podczas oralu mozesz po prostu przerwac. nie ma nic gorszego niz przerwac oral(wgfacetow)!! wiec moze to mu przemowi do rozsadku :D :D

no tak fajna madchen, ale to zgodne z Twoimi upodobaniami i to jest ok . Jednak jak widać z wypowiedzi, nie jest to zgodne z oczekiwaniami autorkami.. czyli zwyczajnie ma ją w dupie.

Gość kochliwy kochlik
a ja odpowiedzialem poważnie.

to czemu to na forum rozpowiada? nie moze ze swoim facetem pogadac ze juz sobie tego nie zyczy bo jej sie nie spodobalo? a obrazic sie to sie dzieci w przedszkolu obrazaja... chyba wczesniej gadali przed samym seksem co lubia w lozku, ja sobie inaczej nie wyobrazam zeby tego tematu nie poruszyc

Gość mala_ambiwalencja
Powinnaś się przekwalifikować. Dziwki podobno dobrze zarabiają.