Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karosanka

jesli chodzi o dziewictwo to

Polecane posty

Gość karosanka

tyle tych tematow o dziewictwie itd. ze kobieta powinna sie szanowac (z tym sie akurat zgadzam ) Przespałam się z facetem po raz 1-szy tydzien temu i co moge powiedziec ehh... kupe krzyku o nic nawet nie za wiele poczułam , nie raz sie naczytałam o bólu , niezapomnianym przezyciu ...Ehh... nie bylo w tym nic nadzwyczajnego ... A co do czekania na tego jedynego , to tez jest przereklamowane ja czekalam do 22 lat i co nie zjawial sie . Nigdy nie bylam brzydka mam powodzenie i umawiałam sie z różnymi facetami , z zadnym z nich nie spalam - czekalam w koncu na ksiecia z bajki :D Ale ideałów niestety nie ma i mimo że wiem nie bede z nim cale zycie ale czy to cos zmienia , nie , bo takiego faceta moge nie spotkac jeszcze przez kolejnych 10 lat , wiec nie zaluje bylo fajnie

Gość a ja żałuje
że moja dziewczyna stracila cnotę z innym , i nie chce z nią się żenić.

Gość karosanka
a wlasnie to jest tak nie jest bo i tak nie wiesz co wczesniej z innemi robila a blona dziewicza to nie jest wszystko , nie musiala z nimi uprawiac tradycyjnego sexu , i wlasnie szczerze powiem ze w moim przypadku byl wczesniej chlopak z ktorym nie doszlo do stosumku ale" posunelismy sie daleko " i moge powiedziec ze to bardziej z nim czuje ze to bylo cos wyjatkowego i moze wlasnie ten 1-szy raz mimo ze nie bylo penetracji

Gość Anielkkaaa19
skad wiesz ze nie z Toba straciła dziewictwo mzoe kłamała zebys nei był z nia tylko dla cnoty.Poza tym w jakim wieku jestes ze odrzucasz mozliwosc slubu z takeigo powodu?

Gość do a ja żałuje
znajdz sobie dziewice co dawala wszystkim naokoło w dupsko sobie wkładać i robiła lody po kątach, ale błone ma całą

znam dziewczynę, która każdemu chętnemu robiła loda i dawała sie posuwać w pupsko, a jak ktoś chciał \"tradycyjnie\", to zabraniała, bo \"ta dziurka jest dla męża\" :D