Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiczkaa8866

wieczna dziewica?

Polecane posty

Gość dziewiczkaa8866

hej. mam 22 lata i jestem jeszcze dziewica. malo tego nigdy nie calowalam sie z chlopakiem... malo tego nie mialam jeszcze chlopaka.. co jest ze mna nie tak?

Gość ja tezzalosna
a jestem starsza od ciebie:(

Gość siebie się spytaj
a nie nas. Skąd mamy wiedzieć co z tobą jest nie tak. Może wolisz dziewczyny?

Gość fuel
jesteś brzydka, czy tak po prostu wyszłoa

Gość dziewiczkaa8866
mi nie jest do smiechu...

Gość dziewiczkaa8866
brzydka? nie wiem ale na pewno zakopleksiona...

Gość kasakaa
no i wlasnie co moge ci powiedziec , nie przejmuj sie to nic takiego ,nie musisz nawet tego nikomu mowic w koncu to twoja sprawa ;)

Gość kaskakasd
ja nie powiedzialam mojemu facetaowi ze bylam dziewica no bo po co .. zeby robil z tego niepotrzebny szum , a to nie bylo nic takiego i na prawde ten 1-szy raz jest mocno przereklamowany

Gość fuel
a byłaś kiedyś na randce

Gość ahaaha
różne mogą być powody, kwestia urody, ceny albo wątpliwej higieny

heh tez tak pisałam pól roku temu teraz mam chłopaka i ostatnio macałam go po penisie;) i pewnie dziewica tez byc przestane niedługo:P wiec nie martwcie sie ps.mam 21 lat:) i to moj 1-szy chłopak

Gość dziewiczkaa8866
dzieki kasakaa. nie bylam na randce nigdy... nie mialam zadnej stycznosci z chlopakiem.. nawet z nimi nie gadam

Gość Dobry Duszek7
jestes nieśmiała? podobaja Ci się wogóle facecie? masz fantazje sexualne z kobietami? Pociagają Cie kobiety? dbasz o higiene? zakochałas sie kiedys w jakims chłopaku?

Gość dziewiczkaa8866
jestem niesmiala. nie pociagaja mnie kobiety:) sa faceci ktorzy mi sie podobaja. ale zazwyczaj sobie mysle nie taki przystojniak to nie dla mnie... i to tyle

Gość dziewiczkaa8866
a jesli chodzi o higiene to dbam o nia, dbam o siebie

Gość Dobry Duszek7
Nie no to wszystko w porządku,na kazdego przyjdzie czas,spokojnie ,uwierz w siebie,badz sobą,żyj..a napewno kogos poznasz i się zakochasz,nic na siłe..naprawde:) Kazda potwora znajdzie swojego adoratora;D

Gość dziewiczkaa8866
ale czy to nie jest dziwne ze ja w tym wieku nic a wszedzie sie slysze ze to 15, 16-latki juz sa w ciazy....

Gość Dobry Duszek7
Dziwne to jest wlasnie to jak 15latki daja dupy na prawo i lewo i potem dzieci rodza dzieci,to jest dziwne! A ty popracuj nad swoja niesmiałością i nie patrz na innych,skup sie na sobie,określ cele w życiu itp. Poprostu jeszcze niespotkałaś odpowiedniego faceta w ktorym moglabys się zakochać..mamy jedno życie i nie popelnij błędu. tak off topujac zeby nie bylo ze ja tu jakas stara panna itp,mam 24 lata i faceta od 3 lat.To moj pierwszy chlopak,miesiąc temu mi się oświadczył,tez długo czekałam ale naprawde WARtO było tyle czekać!

Gość więc moze
wklej swoja fotke,ocenimy przyczyne:D

Gość ewelka20
nie masz sie czym przejmowac ale niewatpiliwe calowanie sie z chlopakiem jest przyjemna rzecza zyzce powodzenia w dalszym zyciu

Gość Alalalalafas
doskonale cię rozumiem!!!!! To ja mam wszystko tak samo, jedyna różnica to, że mam 2 lata mniej. Po prostu żaden fajny się nie zakręcił i tyle ;(

hmm ciekawy temat, musze sie wypowiedziec. A wiec dziewiczkaa8866 : mysle ze troche brak pewnosci Ci siebie. Wystarczy troche uwierzyc w swoje mozliwosci :) to daje duzo, wierz mi. ja mam 19 lat i w sumie tez nie mialam chlopaka, tez jestem dziewica a pocalunek juz mam za soba ^^ jeden ale mam. i nie bylo sie czego bac, naprawde :P w sumie chcialabym jeszcze ^^hehe , wiesz mialam dwoch facetow z ktorymi krecilam ale nie mozna by tego nazwac zwiazkiem :| to bylo spotykanie sie jak z kumplami ;p i wiesz co ? czyjas opinia o tym ze jestem dziewica : hoho?!?!masakra jeszcze dziewica i wielkie oczy, ZWISAJA mi. to jest wylacznie moja sprawa i nawet jestem z tego dumna ;D bo dawanie dupy(za przepsorszniem) bo taka moda albo to ze kolezanki juz to maja za soba i ja tez musze jest smieszne i malo dojrzale .. wiadomo, chcialabym miec juz to za soba bo mnie troche przeraza wizja pierwszego razu^^ no ale zycie;p nie przejmuj sie niczym, jak sie komus nie podoba to spie*** ;p Znajdziesz fajnego faceta wiecej wiary w siebie!!!:*:*:** pozdrawiam

Gość ja mam 18 lat
i tez nigdy sie nawet nie calowalam :( chcialabym wiedziec jak to jest :( czuje ze niepredko sobie kogos znajde a jak znajde to bede sie zachowywac jak dzik bo jestem nieprzyzwyczajona. koszmar..

Gość upupup
daj zdjecie, ocenimy

co m byc to bedzie xD ja tez w sumie dalej jestem jak dzik :P ten pierwszy pocalunek to byl tak troche wspomagany drinkiem xD wiec bylo wiecej odwagi ^^ masakra. chce faceta o.O

Gość dziewiczka8866
dzieki za odzew. bede wierzyc, ze i mi sie uda... choc czasami mi sie wydaje ze zostane sama...