Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe ze jestem w

czy to mozliwe ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość czy to mozliwe ze jestem w

tydzien temu miałam okres i piesciłam moijego chłopaka reka nie miał wytrysku ale troche tego płynu miałam na rece potem poszłam wymienic tampon w łaziece ale wczesniej nie umyłam rak zapomniałam o tym:/ czy mozliwe jest zapłodnienie w ten sposób? troche sie boje

Gość Tentakruel
Mozliwe chociaz nie odpowiem Ci na 100%. Kazda kobieta ma inaczej zbudowane narzady a wiec moze cos ci weszlo

W czasie okresu raczej jest to niemożliwe. Ale jak zajdziesz jednak w ciążę (przez tampon), to jeśli urodzi się chłopczyk, to nazwij go McGyver.

Gość Tentakruel
Kretynie napisala ze nie przez tampon ale go wymieniala! Nie widzisz tego debilu?

Tentakruel - wyluzuj, ja użyłem skrótu myślowego, mówiąc \"przez tampon\". Osoba INTELIGENTNA by się zorientowała - Tobie muszę to JASNO napisać. :P

Gość O NIEEEEEEEEEEEEEEEEE
zaczyna się - smarkata gównarzeria skończyla szkołe i od razu wysyp durnych topików! :o

Gość Agunia21
Przez tampon znaczylo tutaj chyba to, ze przez wymiane tamponu - czyli de facto przez tampon. Rety, jacy wy jestescie niedomyslni!

Tak! W czasie okresu, nawet jakby miała wytrysk do pochwy, też w ciąże raczej by nie zaszła (aczkolwiek znane są przypadki - BARDZO sporadyczne, że podczas okresu nastąpiło jajeczkowanie - ale to w wyniku poważnych zaburzeń pracy hormonów).

Fakt. Jak się ma BARDZO krótkie cykle (mniej niż 20 dni) i seks jest pod koniec okresu.

Gość toznaczy
w takim razie waszym zdaniem, czy mozna zajśc w ciążę jeśli nie było wytrysku "do środka"? Bo gdzieś czytałam, że to nie gwarantuje braku poczęcia.

nawet przy 25 dniowych cyklach można zajść w ciążę podczas okresu (pod koniec) bo plemniki w ciele kobiety mogą żyć nawet 5 dni raczej nie można, ale jak się nie chce mieć dzieci to lepiej nie ryzykować

Jeśli wprowadzisz sobie świeżą spermę do pochwy i będzie jej odpowiednio dużo, i będziesz miała dni płodne, to możesz zajść w ciążę. Ale statystyka mówi, że podczas dni płodnych podczas wytrysku do pochwy i tak nie ma nawet 90% pewności na ciążę. * - dni płodne, czyli tuż przed (kilka dni przed) i tuż po (max 1 dzień po) jajeczkowaniu

SleepingSun - teoretycznie tak. A wiesz co to jest rozkład normalny (krzywa Gaussa) w prawdopodobieństwie? Im dalej od wartości średniej, tym prawdopodobieństwo szybciej maleje.

Nie wiem, do czego teraz "piłeś". Ale statystycznie rzecz biorąc, jak człowiek wychodzi na spacer z psem, to oboje mają po 3 nogi. Statystycznie. ;)

Gość hjbhjgbhjkg
A ja sadze ze jestes dziwka i tyle

Do pomarańczy (hjbhjgbhjkg) powyżej - i pewnie uważasz, że ona zdradza swojego faceta z tamponem? :P

Gość holahola
A ty Casanovo ginekolog jesteś, taki amator z zamiłowania i mędrkujesz, czy jak ;)?

A ja uwielbiam kobiety i lubię dużo o nich wiedzieć. :) A co do mięty - czyżbyś był(a) chory(a)? :(

Gość pimpiliki
CAsanova to zwykla kurwa

I powiem jeszcze, że lepiej jest znać pewne sprawy związane z cyklem miesięcznym kobiety i związkiem jego na płodność, niż się potem pytać na forum, czy po akcji xxxx nie mogę być czasami w ciąży.

brum brum - a to współczuję. Może wieczorem Twój facet Cię rozgrzeje i pocieszy? :)