Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta3

tu można wylewać strumienie łez

Polecane posty

Gość Ja to chyba tylko
Ja wolę w ciekłej ale każdy ma swój punk patrzenia :P:P:P

no women=no sex :P poprzeciekamy, ale za to ładniejsze oczy będziem mieć

Gość Ja to chyba tylko
no sex=no problem :P i tak co mniesiąc przeciekacie :P

Gość jakie docinki
czerwone kindolki😭 tez

Gość Ja to chyba tylko
jak gotyk to black

A winko to tak,lubie zwałszcza słodkie,bo półwytrawne mi nie smakuje.Mamw barku likier dobry,ale nawet pic nie mam ochoty :(

Gość Ja to chyba tylko
no to polewam ale mam ino tyskie z tych tychów może być :P

no to już zniewaga - nie pić likieru!! dziewczyno, opamiętaj się, bo Cię zleje :P na kwaśne

z tamtych nie masz? To możet być - mnie z imbirowym sokiem, bo lubię na ostro :P

Gość Ja to chyba tylko
na ostro to ino z tabasko imbir to slodki jest

Gość jakie docinki
w chj z tychami i tyskiem piwem:O potem mi znow napisze, ze to ja go molestuje. G>>>>>>>

Gość jakie docinki
juz ryczec mi sie odechcialo. pic nie bede, bo sie odchudzam. podam wam cipsy. zielona cebulka, czestujcie sie

Gość Ja to chyba tylko
wścieklaki dobre na dzieciaki to walim w ryło żeby się żylo:P

no zniewaga nie wlewać w siebie likieru, gdy się go ma. on dobry jest.

A sorki,inaczej odczytałam twojego postu.No tak,zniewaga.Najchetiej poszłabym sac,ale i sie nie chce nawet :O Niech ten dzień się skonczy,a co dopiero weekend :(

na jakie dzieciaki? żadnych rozmnażań mi tu nie robić :P za mokro tu - przeziębią się

Gość jakie docinki
BLONDYNKI • Blondynka niechcący zatrzasnęła drzwi samochodu, zostawiając w środku kluczyki. Na szczęście zostawiła lekko uchylone okno. Poszła więc na najbliższej stacji benzynowej i poprosiła ekspedienta o długi drucik za pomocą którego spróbuje wyciągnąć kluczyk. Po chwili na stację benzynową wpada mężczyzna i pęka ze śmiechu. Ekspedient pyta co go tak rozbawiło, więc mężczyzna opowiada jak blondynka próbuje drucikiem wyciągnąć kluczyk. Ekspedient zauważył, że nie ma w tym nic śmiesznego, że to bardzo dobry pomysł i że pierwszy raz w życiu spotkał tak pomysłową blondynkę. Na to drugi mężczyzna: - Owszem, ale druga siedzi w środku i mówi: trochę w prawo, trochę w lewo... • Co to jest, gdy jedna blondynka drugiej blondynce dmucha w ucho? Transfer danych. • Dlaczego blondynki nie lubią tartej bułki? Bo mają problemy z posmarowaniem jej masłem. • Blondynka robi zakupy, nagle dzwoni telefon (komórka)... - A to ty kochanie, skąd wiedziałeś że jestem w sklepie? • - Po czym poznać, że blondynka używała komputera? - Na joysticku widać ślady szminki. • Dlaczego blondynka sprzedała samochód? - Bo nie miała już pieniędzy na taksówki. • Dlaczego Pan Bóg stworzył blondynkę? - Bo owca nie potrafiła przynieść piwa. - A dlaczego brunetkę? - Bo blondynka też nie. • Dlaczego blondynka chodzi pod prysznicem? - Bo na szamponie było napisane wash & go. /inteligentna bestia/ • Co to jest: leży na plaży i ma iloraz inteligencji 70? - 70 blondynek. - Co to jest leży na plaży i ma iloraz inteligencji 76? - 70 blondynek i pies. • Dlaczego blondynki nie jedzą bananów? Bo nie wiedzą gdzie jest suwak. • Blondynka i brunetka jadą w windzie. Nagle winda zacina się. Brunetka woła: - Pomocy, pomocy... Nikt nie odpowiada. Brunetka mówi do blondynki: - Zawołajmy razem... - Razem, razem... • Co robi blondynka gdy jest jej zimno? Idzie do kąta, bo tam jest 90 stopni! • Co mówią nogi blondynki po wakacjach? Nareszcie znowu razem. • Przychodzi blondynka do fryzjera i mówi: Proszę mnie ostrzyc, ale nie może mi Pan zdjąć walkmana bo umrę. Fryzjer strzyże, ale w pewnym momencie trąca słuchawki, które spadają. Blondynka umiera. Fryzjer podnosi słuchawki i słyszy "wdech, wydech, wdech, wydech" • Dlaczego mózg blondynki jest nad ranem wielkości groszku? Bo puchnie w nocy. • Po czym poznać, że faks został wysłany przez blondynkę? Jest na nim znaczek pocztowy. • Jak zginęła blondynka pijąca mleko? Krowa usiadła. • Dlaczego blondynkom nie powierza się stanowiska windziarza? Bo nie mogą zapamiętać trasy. • Policjant zatrzymuje blondynkę jadącą pod prąd ulicą jednokierunkową. Policjant: "Czy pani wie, GDZIE pani jedzie?" Blondynka: "Nie wiem, ale gdziekolwiek by to nie było, to muszę być solidnie spóźniona, bo wszyscy już wracają!" • Brunetka i blondynka idą przez park. Brunetka nagle mówi: "Och, popatrz na tego biednego zdechłego ptaszka!" Blondynka spojrzała na niebo i spytała "Gdzie?"

Gość Ja to chyba tylko
to pij a nie marudzisz :P

ten kawałek, gdy byłam śliczną w LO ;), rozwalał mnie - • Jak zginęła blondynka pijąca mleko? Krowa usiadła.