Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinainalina

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość paulinainalina

posluchajcie, jest tak ze kobieta was musi zaintrygowac, zebyscie ja zdobywali. a co jak dziewczyna wprost pokaze ze jej sie podobacie? np zaprosi gdzies, czy to powie prosto z mostu.. wtedy juz myslicie ze macie ja w garsci? nie mam moliwosci zapoznania dokladnie chlopaka, zaintrygowania, jedyne co moge to go gdzies zarosic czy dac swoj numer telefonu - przelotem, czy wtedy nie pomysli ze szaleje na jego punkcie i juz mnie ma? czy moze wlasnie go zaintryguje i zaimponuje odwaga? dziewczyny, wy tez sie wypowiedzice jesli cos iecie :> pozdrawiam

Gość nyggg
jesli chcesz, zeby cie zdobywal, to chyba nienajlepszy pomysl:)

Gość blackcat
z opinii kumpli moich i mojego faceta: "babka co sama wyskakuje z inicjatywą jest już bez szans na poważne traktowanie"

Gość paulinainalina
heh a co z tym ze faceci mowia, ze chca byc podrywani, ze wetdy sie czuja dobrze itd? kurde przeciez jak ja jakiegos nie poderwe to bede zawsze smaa..... ps jarek wypowiedziales sie na moim topiku.. ulalalalal!

Gość nyggg
paulina - ale pytalas, czy nie pomysli, ze jestes juz jego. Kazdy facet lubi byc troche podrywany, ale jak mowie, jak chcesz byc zdobywana to chyba inna droga do tego:)