Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GeorginA88

Boję się dotyku chłopaka i wycofuję sie gdy mnie dotyka ....

Polecane posty

Gość GeorginA88

A jesteśmy ze sobą stosunkowo długo, bo 8 miesięcy. Dogadujemy się świetnie, uwielbiamy spędzać ze sobą czas, rozmawiać. Ale ja mam problem... boję się kiedy on chce mnie dotknąć, kiedy mi np. chce włożyć rękę pod bluzkę itp. już nie mówiąc gdzie indziej. Mam jakąś blokade, rozumiem go w końcu już 8 miesięcy razem, a my tylko przytulamy się i trzymamy za rękę. Ale nie mogę tego opanować, mam jakąs blokadę, poprostu odczuwam lęk. On jest bardzo cierpliwy, próbuje rozmawiać ze mną o tym ale ja nie umiem, on obraca to w żart i jest bardzo cierpliwy. Nie wiem co ze mną jest nie tak ? To mój pierwszy chłopak i nigdy nie miałam kontaktów seksualnych, ale sądziłam że nie będe mieć z tym problemu :(

Gość GeorginA88
widzę, że tu nie mamczego szukac :(

Gość Dziewczyno
może to nie czas jeszcze na takie dotyki po prostu

Gość GeorginA88
Ale jesteśmy razem 8 miesięcy, ja mam 20 lat, on 24 . Kiedy jestem sama to mysę że chciałabym czegoś więcej i mowie sobie że tym razem coś będzie. Ale jak przychodzi co do czego to mi się włącza jakaś blokada :(

Gość soniaczjakichmalo
potrzebujesz wiecej czasu i tyle. malymi kroczkami i bedzie coraz to lepiej, tak mysle. wazne, ze trafilas na fajnego faceta, ktory nie naciska, wiec otworz sie na niego, nie obawiaj sie, bo z tego co piszesz, mozna czuc sie przy nim bezpiecznie.

Gość GeorginA88
dzięki bo prawde mowiąc stresuje sie tym

Gość soniaczjakichmalo
rozumiem cie. zycze powodzenia i moze postaraj sie wyluzowac, nabrac dystansu. a moze lampka wina bylaby dobra?nie mowie, zeby sie spijac do nieprzytomnosci, ale by troche rozluznic, zeby te pierwsze stresy odeszly.

Gość a co tam odswiezmy
jestes za mloda i nie gotrowa nie powinnas miec chloapka w ogole bo bedziesz sie czula pod presja i juz

Gość nie każda dziewczyna
w wieku 20 lat jest gotowa na seks, wiem po sobie, straciłam dziewictwo w wieku 24 lat. Moim zdaniem nic na siłę