Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adria555

pije piwo

Polecane posty

Gość adria555

ktos tez pije?

Gość adria555
moge odstapic jedno mam cala skrzynke, sama nie dam rady

Jestem już po. Resztkę piany z ust oblizałem i spać idę. Dobrej nocy!

Gość lila stars
jestm za ale karmie piersią, więc może postaw wirtualną kolejeczke?

Gość adria555
zuberka n arazie pierwszego mialam dzisiaj nie pic ale na wkurwie jestem , wiec na sen sie nada

Gość __lolek
a nie chce wam sie juz spac????????

Gość adria555
mi sie nie chce w nocy bynajmniej gorzej jest wstac rano

Gość lila stars
mmmmm żubeka, cacy. ja bym chętnie leszka mocne...

Gość adria555
ja tak samo. spie do 14 zazwyczaj i jak wstane juz ejstem ostro zakrecona tak wiec musze sie czyms zmulic, a pic moge dlugo i duzo :)

Gość __lolek
no ale jutro sobota wiec chyba wsatwac nie trzeba zbyt wczesnie co??

Ja mogę długo i właśnie niedużo. :D No jak wstaję w południe to też lekko rzeczywistości nie ogarniam szczerze mówiąc. Muszę się kiedyś przestawić bo to się niezdrowe zaczyna robić. :O

Gość adria555
wazne zeby bylo przyjemnie :) poki moge spac to to robie, czasem ejst lepiej rpzespac beznadziejny dzien

Całe życie wychodzę z takiego założenia. :classic_cool: Choć ja tam beznadziejnych dni często nie mam. Zazwyczaj mam dobre tyle co zdążę przyjąć do świadomości od 14 do nocy. :D

Gość adria555
heheh no dobre tylko mnie wkurza to ze sama siedziec musze bo " normalni" ludzie juz dawno spia , ale zawsze mozna sie napic piwa do lusterka :P

a ja od dziecka nie umiem zasnąc wczesnie w nocy pilam ziola, bralam rozne tabletki i nic ;) pomagalo czasami, ale to np. raz na 2 tygodnie gdzie codziennie na noc popija sie tabletke ;) i to na początku, gdzie organizm jest chyba w szoku ;) nie zawsze mi dane się wyspac, więc jesli musze wstac np. o 5 (zdarza sie ok 2, 3 razy w tygodniu) spię jakies 3 godziny ;) a nawet nie spię tylko tak jakby czuwam, bo wiem ze musze za chwile wstac koszmar ;) zdąrzylam sie przyzwyczaic do workow pod oczami, ale jesli nie musze wstawac i sie wyspie to sama sobie sie dziwie jak moge wyglądac ;)

Gość lila stars
mnie interesuje

Gość Gdansk39
Gdans pije winko.Na zdrowko!!

tzn. tak mysle, ale na to wychodzi moja mama twierdzi tak samo mama zawsze mi opowiadala, ze zanim mnie polozyli spac (czy w dzien czy w nocy) zdązylo juz zasnąc kilka doroslych osob ;) zaczelo sie od tego ze moja mama będąc w ciazy strasznie walczyla ze snem (powod znam i pewnie sie domyslacie, ale nie chce o tym pisac) ;) potrafil cos robic do np. 4 nad ranem ;) od zawsze mnam problemy z zasypianiem, przyzwyczailam sie do tego, ale to mnie tez trochę wykańcza ;) moze tego az tak się nie odczuwa bo mam z reguly bardzo duzo energii w sobie, natomiast organizm się buntuje trzy godziny snu to nie jest normalne, prawda? ;) NAJLEPSZE JEST TO, ZE NIE BRALAM ZIOLOWYCH TABLETEK TYLKO BARDZO SILNE, Uzalezniające leki (bralam tak zebym nie musiala brac ich ciagle) po pol tabletki, albo kiedy czulam ze mogę zasnąc wcale ale zdarzaly sie dni gdzie bralam cala tabletke, co powala chorych a ja nic !!!!!!! ;) przyzwyczailam sie do tego ze kazdy sie dziwi, w sumie to nawet o tym tak nie mowie bo az mi glupio ;) mam tak zazwyczaj tylko w nocy, bo w dzien moglabym spac do 15 (chyba ze mocno sie czyms martwie) ale robie to wszystko co moja mama bedąc ze mą w ciązy ;)

;) u mnie to sie trochę inaczej odbywalo, przez stres mama walczyla za snem ja tez nie umiem spokojnie zasnąc i ile musze sie wymęczyc, zazdroszcze tym osobom ktore sie kladą i zaraz zasypiają, bo u mnie to min. jakies 3-4 godz.:O

Gość adria555
pije lktos dzisiaj rowniez ? :P