Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolsap

Jak zamienic zdjecie pdf na jpg?? Pomozcie ludziczki

Polecane posty

Gość lolsap

Z sieci mozna sciagnac na pdf a ja chce jpg,jak to zrobic?

pdf to nie format graficzny, ale moze zawierac zdjecia sciagnij pdfa otworz i zobacz jakie zawiera obiekty

Gość lolsap
zawiera zdjecia

Gość Photo-shopka
Otworz w photoshopie i zapisz w jpge.

Gość lolsap
akurat to ladne zdjecie:) prosze napiszcie jak je sciagac ,czy da sie od razu na jpg?

nei wiem co w tym dokumenciejest ale jak otworzysz w acrobat reader to mozesz wybrac zaznaczanie obrazkow i skopiowac do schowka (clipboard) a potem zapisac np w paincie czy jakimolwiek programie graficznym

Gość lolsap
dzieki,poki co w photo shopie jest juz to zdjecie ale ma tlo w kratke,nie znam ang.nie wiem gdzie klikac dalej,pomocy

Gość lolsap
to sa zdjecia (skany) z czasopism,strony pism

Gość onuca
tylko ta jedna strona? podaj maial to wyślę w jpg

Gość lolsap
zapisalam w jpge ale z tego photo shopppa wyszlo male zdjecie(niby 100%),nie takie wyrazne jak w pdf:( buuuuuuu:( niestety to sporo zdjec ale dzieki pomozcie prosze

tlo w kratke? pewnie z kanalem alpha p prostu, czyli z prezroczystym tlem :p zapisz w png skoro masz photoshopa to zapisze ci ladnie bez straty zadnych danych

Gość lolsap
tlo jest ok,a mnie zalezy na jpge,jak najmniej miejsca;o

Gość lolsap
dzieki,jest super ale to obok jest cale biale;o tzn.polowa jest biala,czemuz?:)

Gość moze byc
zobacze jeszcze raz :O

Gość lolsap
ooooooo,wow,dzieki wielkie,ale jak to zrobic bo mam mase zdjec do sciagania??

Gość lolsap
dzieki wielkie:))) cudownie:))) a nauczysz mnie,moze jutro??

Gość lolsap
oki,to napisz jak sie wyspisz,moze Ty mnie nauczysz?:)pozdrawiam!!!!dzieki:) ide spac,ziew...ziew

Gość onuca
sorry neo daje ciała:O PHOTOSHOP: -ściągnij PDF -otwórz SHOPA -przeciągnij plik PDF na OKNO SHOPA -pojawiają się okna konwersji głębia kolorów 8BIT jakośc DPI 300...jakosc prawdopodobnie pochodzi automatycznie z PDFA. -pojawia sie zawartość bez tła -patrz w WARSTWY/LAYERS..powstała warstwa BACLGROUND/TŁO -prawyklik na pasku warsty POWIEL WARSTWĘ/DUPLICATE LAYER -zaznacz BACKGROUND, niżej w okienku warstw masz stwórz nową warstwę czyli NEW LAYER -zaznacz NEW LAYER.powina ona być między BACGROUNDEM a KOPIĄ TŁA zamaluj na biało przy pomocy KUBEŁKA/PAINTBUCKET -znikają kratki przy takim ustawieniu warstw -PLIK/FILE...zapisz jako/SAVE AS wybierz format jpg i nazwę pliku oraz gdzie ma zapisać -spyta o jakość zapisu...im lepsza tym więcej zajmuje. KONIEC prawdopodobnie jest jakiś inny myk na to ale tak to się robi łopatologicznie

Gość poko
Zrób print screen i finał, nie tracisz na jakości pod warunkiem, ze fota mieści się na ekranie monitora i dalej (po zmniejszeniu) jest wyraźna.

Gość elcia woj
Ja też mam problem ze zmianą pliku pdf , ale nie mam photoshopa , czy jest jakiś inny sposób ??

Gość Akńelo
Miałam ostatnio ten sam kłopot. Chętnie pomogę innym zmagającym się z tematem. Na dzień dzisiejszy najlepszym rozwiązaniem jest darmowy program JPG to PDF v3.7, do bezpiecznego pobrania tutaj.: http://www.programosy.pl/program,jpeg-to-pdf.html Klikasz w ten program, otwierasz w nim swoje "jotpegi",a on robi z nich jeden, zgrabny pdf. Szybko, prosto i bez problemów. :)

Gość Akńelo
O żesz. Nie wczytałam się w tytuł, tylko odp. z rozpędu przekierowana przez wyszukiwarkę Googla w związku z odwrotnym zagadnieniem. :P Sorki.