Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedaj

co robic gdy sie kocha?

Polecane posty

Gość jedaj

witam, mam 20 lat, poznalem pewna dziewczyne przez internet, spotkalismy sie kilka razy nawet bylismy razem na slubie kolezanki, poczatkowo traktowalem ja jak kolezanke zreszta ona mnie tez tak traktowala ale moje uczcie sie zmienily, zakochalem sie i teraz kocham ja ponad wszystko! gdy jej o tym powiedzilalem wszystko sie nagle zmienilo, powiedziala ze nie chce sie z nikim wiazac, ja szanuje jej decyzje i myslalem ze moze za rok moze dwa cos sie zmieni, ale napisala mi ze te nasze spotkania nie maja sensu poniewaz nie chce zebym sobie robil nadzieje bo nic z tego nei bedzie. powiedziala ze cyt:"a jestes naprawde porzadnym, kulturalnym i fajnym chlopakiem..." w dodatku powiedziala ze chce zerwac ze mna znajomosc z powodu mojego stosunku do niej. prosze pomozcie bo nie wiem co mam robic, kocham ja ponad wszystko i moje zycie nie jest juz takie samo

Gość ofe rma
za 13 lat będziesz się z tego śmiał :D

Gość odpuść
a zmieni zdanie

Gość fkfoeifm
Dlatego wlasnie nie wolno byc porzadnym i kulturalnym chlopakiem 🖐️

madra dziewczyna... i ma racje... zapomnij..wiemy wiemy...trudno i ciezko jest... ale uwierz doswiadczonym poobijanym milosnymi syt ludkom... zapomnij...

Gość jedaj
nie potrafie zapomniec, moze to jej gra..? chce sprawdzic jak mi na niej zalezy, ale z drugiej strony nie chce naciskac. dochodze do wniosku ze powinienem walczyc o nia mimio wszystko..

Gość dfasdfsfsf
to nie jest gra, ja mam tak samo. jestem po rozstaniu juz ktorys miesiac i tez nie chce sie z nikim wiazac, po prostu, nie chce i juz. a moglabym...

Gość lusi lju.
jak od samego poaczatku sa problemy, to jest marna szansa ze potem bedzie lepiej. zpaomnij o niej... idz na impreze i poznaj dziewcyzne ktora bedzie o ciebie zabiegac (no i oczywiuscie ty tez o nia), czy nie brzmi to logicznie?

Gość trtr
Zaraz zaraz... Spotkaliście się na żywo tylko kilka razy i ty wyznałeś jej miłość?

Gość jedaj
ale czy az mosiala zakonczyc nasza znajomosc...?

Gość I just wanna be haapy
czas leczy rany naprawdę ........

Gość jedaj
no wiecej niz kilka, duzo wiecej, poznalismy sie bardzo dobrze

Gość takie tam duperele...
Pewnie panienka umawia się też z innymi i nie chce się wiązac...

Gość jedaj
jestem przekonany ze sie nie umawiala na randki z nikim innym, naprawde jest pozadna dziewczyna

może zabaw się w podchody. np posłaniec który przynosi róże do domu? napisz jej anonimowy list miłosny? Choćby nie wiem, jak sie zapierała, to ją zaintryguje, będzie sie zastanawiać kim jestes itd. a w tym czasie Ty jako Ty (jej znajomy) nie odzywaj się. To będzie ta chwila, w której ona zauważy, że jednak jej Ciebie brakuje.

Gość jedaj
dzieki za wszystkie rady, pozdrawiam serdecznie

Gość wykladowca
Ona ma prawo do swojej wolnosci. To ze Cie lubi i szanuje to jest bardzo duzo ale nie mysli o zwiazku z Toba. Jest wiec OK a Ty uszanuj Jej zdanie.

Gość jedaj
a jesli sobie pomysi tak: skoro mnie kocha to dlaczego o mnie nie walczy? i dlatego nie wiem jak postapic. z jednej strony powinienem o nia walczyc a z drugiej uszanowac jej decyzje..

Gość fmpdofopfogpd
calkiem niedawno milaem podobnnioe, no ale na szczescie nnic z tego nie wyszlo; naprawde to do tanga trzeba 2 jga i jak ktos juz polecil powyzej, poznaj kogos komu bedzie a Tobie zalezalo zgadzam sie rowniez z tym ze nie warto byc pozadnym chlopakiem bo tacy sa po prostu mniej mescy; jak to sp. Beksiski kiedys napisal o bialoglowach, ze jak sie bedzie dla nich dobry to tego nie docenia, ale gdy potraktujesz ja jak szmate to zrobi wszystko zeby udowodnic ze nia nie jest; zmienilem sie ostatnio troche na mniej grzecznego :))) i juz zauwazylem zmiane naprawde nie oplaca sie byc grzecznym

Gość fz
"naprawde jest pozadna dziewczyna " buahahaha, nie ma porządnych kobiet, jest albo kasa, albo seks.