Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

be_happy

Kosmetyki Fresh Look

Polecane posty

Używała któraś z Was? To jakaś nowa firma albo ja ją dopiero odkryłam. Tzn. dostałam próbkę kremu-żelu liftingującego i jest świetny! Ma któraś z Was całą serię kosmetyków albo jakieś inne godne polecenia?

Witam, ja mam 4 kosmetyki Fresh Look. Krem na dzień z faktorem SPF30, krem na noc, krem pod oczy który poprawia kontur oka i piankę do demakijażu. Kupiłam krem pod oczy w Sephora w zeszłym roku, a teraz zamawiam bezpośrednio w firmie. Jestem bardzo zadowolona z każdego z tych kosmetyków. Jest to jedyna linia której używam od roku i mam doskonały efekt. Najważniejsze, że kosmetyki nie uczulają i rzeczywiście działają ))

Witam, ja mam 4 kosmetyki Fresh Look. Krem na dzień z faktorem SPF30, krem na noc, krem pod oczy który poprawia kontur oka i piankę do demakijażu. Kupiłam krem pod oczy w Sephora w zeszłym roku, a teraz zamawiam bezpośrednio w firmie. Jestem bardzo zadowolona z każdego z tych kosmetyków. Jest to jedyna linia której używam od roku i mam doskonały efekt. Najważniejsze, że kosmetyki nie uczulają i rzeczywiście działają ))