Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabienka..

nie potrafilam walczyc o faceta....jestem glupia

Polecane posty

Gość zabienka..

odpuscialm ....teraz aluje bo wiem ze takie uczucie drugi rz sie niepojawi w moim zyciu jest za silne a ja sobie nie radze

ja bylam w takiej samej sytuacji!!! pomysl slonce..co to za facet skoro musisz o niego walczyc?? czy jemu na tobie zalezy?? skoro musisz sie o niego starac?? przeciez to powinno byc odwrotnie!!!! glowa do gory!

Gość o milosc sie nie walczy

Gość zabienka..
wiem ze powinno byc inaczej tyle ze mi odbilo na jego punkcie...nie potrafie zapomniec nie potrafie z nikim sie spotykac..jestem zalosna jeden facet a tak zawrocil miw glowie :(:(:(

Gość ja pierrdole coca cole
stokroteczkaaa w końcu ktoś to rozumie ;) sama do tego doszłaś zapewne co?:classic_cool:

glupia bezmozga kurrwo, nie szczekaj nam tutaj tylko klekaj i honorowo przyjmij nasze w kutasy w swoj pryszczaty pysk :D:D

kochani, przestancie sie klocic pomozmy autorce do autorki ----> wiem co przechodzisz mam to samo ale musisz zapomniec zajmij sie czyms on dokonal wyboru :(

"ja bylam w takiej samej sytuacji!!! pomysl slonce..co to za facet skoro musisz o niego walczyc?? czy jemu na tobie zalezy?? skoro musisz sie o niego starac?? przeciez to powinno byc odwrotnie!!!! " co za durne myslenie :o facet musi to, facet musi tamto... a co musi kobieta? chcialybyscie miec wszystko, nie dajac nic w zamian, nie kiwajac nawet palcem :o

ale ona zna zasady ortografii jeebany tłuku po zawodówce krawieckiej :D

Gość zabienka..
ale czy ktos mi doradzi co mam robic? jemu zalezalo na mnie a potem nasza znajomosc przezyla rozlake i on chyba nie byl pewien czy mnie kiedys zobaczy i zwiazal sie z inna chyba ja juz w takim ukladzie nie mam szans:(

Gość nisz
teraz to pewnie musztarda po obiedzie :P trzeba bylo sie brac do roboty wczesniej

Gość do jarka 84
jarek 84_> ale ty k urw a jeste s zjeb*bany o mamo;/