Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek nie nie z Klanu

Fantazje sexualne o bohaterach Klanu

Polecane posty

Gość Jacek nie nie z Klanu

Mam fantazje sexualne o Bozence z Klanu :O nie wiem czy to normalne ale czasem mysle by Kozieło mi ciągnął druta... Nie wiem czy ze mną okej wszystko???

Gość Aj Aj Aj
Wszystko z Tobą w porządku. Teraz jest tolerancja i można robić to z każdym.

Gość fgdg
Jacku zapomniales o Ryszardzie

Gość o bożence
Bożenka z Klanu – adoptowana pyskata córka Ryszarda i Grażyny Lubiczów. Wyłączny dystrybutor utworów muzycznych Boba Marleya w Polsce. Zagorzały zwolennik legalizacji marihuany. Związana (w konkubinacie) z osiedlowym dealerem narkotykowym, synem policjanta. Aktywnie działa w Greenpeace, w przydomowym ogródku zasadziła trawę, dzięki czemu osiedlowe dzieci z rodzin patologicznych mają pracę (przy koszeniu). Wraz ze swoją melanżową ekipą wybudowała piwnicowy schron atomowy, gdzie się zbiera osiedlowa elita. Tajemne miejsce ujawnione przez Dozorcę w 102423 odcinku klanu. Bożenka jest zakochana w podwórkowym macho Przemysławie, choć kręci ostatnio do niejakiego Malcolma z Londynu, dzięki któremu otrzymała od Telekomunikacji Polskiej rachunek na 2 tysiące złotych za połączenia międzynarodowe (2 tysiące + abonament). Przez nią Rysio, Kasia i Maciuś nie mogą wyjechać do Irlandii do Grażynki. Ma dwójkę rodzeństwa – brata Macieja i siostrę Katarzynę.

Gość Jcek nie nie z klanu
i co pomozecie cooos ?? :O

Gość Oh Bożenkę
Bożenkę to i ja bym wybzykał . Kazałbym jej założyć wiśniowe pończoszki