Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojasne

OPOWIEDZ MI O SWOIM PIERWSZYM RAZIE

Polecane posty

Gość katowice miasto jedno na 100
no a ja bardzo chetnie opowiem

Gość nojasne
pytam, bo pierwszy raz mialam wczoraj i zastanawiam sie, czy to normalne ze on próbował wcisnąć mi całą rękę? drugą dłonią grzebał w okolicach odbytu... :o

Gość katowice miasto jedno na 100
z ile masz lat i twoj partner? wsumie to jest normalne bo koles byl podniecony ze cie rozdziewicza

Gość nojasne
ja 17 on 31

Ona duzo starsza z doswiadczeniem ja prawiczek zdenerwowany jak to będzie i jak się bedę czul gdy penis wejdzie do pochwy.Bawiłem sie jej piersiami ugniatając je jak ciasto drożdżowe ,druga ręka sięgnąłem do cipki a tam poczułem że jest strasznie mokro i slisko.Wyjałem zobaczyc co to jest Cały czas liżąć się z nią oglądnąłem ręke.Nastęnie wiedziałem że trzeba kobietę podniecic żeby była gotowa.... palcóweczką.Zacząłem normalnie drapac ją po cipce i nadsłuchiwać że ona jak drapię to jęczy a jak nie to przestaje ( chyba ja bolało teraz tak sądzę)Ona mi rozpięla rozporek i wyjęła juz stojacego fiuta i założyła gumkę.Po chwili szepnęła żeby w nia wszedł.Wszedłem w nią ona \" dziwnie\" zgięła i podciągnęła nogi w górę oplatając biodra.Czułem że jest bardzo luźno i dziwnie ,zaczałem ruchy frykcyjne az sie spusciłem.Dziwnie jakoś się ona zachowywała (tak myslałem) bo jak przyśpieszałem to ona dziwnie pojękiwała tak jak by ja cos bolało wiec zwalniałem zeby ją nie bolało (tak byłem przekonany)