Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

pytanie dla komputerowcow

Polecane posty

zaznacze ze nie znam sie na komputerze! niedawno ktos formatowal mi komputer. wgralismy potrzebne programy .Windows, Office.....ale nie mam glosu! musze zainstalowac sterowniki karty dzwiekowej . Mam Windows XP. slyszalam ze musze wejsc na PANEL STEROWANIA , Dodaj/usun sprzet. tam wyswietla mi sie parametry karty dzwiekowej i mam dodac sterowniki. jednak u mnie jest inaczej wchodze na Panel sterowania.mam wybrac kategorie wiec wybieram dzwiek,mowa i urzadzenia audio i nie wiem co dalej !

Gość ĘĄ
podaj nazwę karty dzwiękowej lub jeśli masz zintegrowana na płycie głównej nazwe płyty głównej...

Gość wkładasz płytkę cd
którą dostałaś wraz z kartą muzyczną albo jak masz zintegrowaną to płytkę ze sterownikami do płyty głównej. Włącza się menu z którego wybierasz instalacje karty sterownika dźwięku i koniec a jak nie masz to jak wyżej musisz znać nazwę i sobie ściągnąć sterownik

nie mam zadnej plytki. i teraz pytanie jak sie dowiedziec jaka mam karte dzwiekowa. czy jesli wejde do panelu sterowania i wejde na audio to powinna chyba sie wyswietlic nazwa