Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crisp

Przyznać się?

Polecane posty

Gość crisp

Grałem w szachy online z pewną dziewczyną i miałem nicka widocznie niejasnego, bo dziewczyna ta pomyślała że jestem również dziewczyną. Nie sporostowałem tego od razu, bo na początku wcale nie miałem ochoty rozmawiać, tylko grać, więc było mi wszystko jedno, ale w końcu jakoś tak wyszło że więcej rozmawialiśmy niż grali, a ja pisałem w cały czas w takiej formie że nie było wiadomo czy pisze kobieta czy mężczyzna, więc ona cały czas sądziła że rozmawia z kobietą. Tak dobrze się rozmawiało, że umówiliśmy się na kolejne partie szachów następnego dnia i znowu cały czas przegadaliśmy zamiast grać, chyba ze 3 godziny. Wiem, że ona ma narzeczonego. Nie wiem czy powinienem się teraz przyznać że jestem facetem, bo boję się że nie będzie ze mną więcej gadać, a rozmawia mi się z nią po prostu rewelacyjnie i mogę gadać z nią godzinami. Nawet jeśli by zrozumiała dlaczego tak zrobiłem, to wątpie że nadal będzie chciała rozmawiać. Dlatego proszę o radę. Czy powienienem się przyznać?

Gość crips
tak w szachy bo uwielbiam posuwać królową a ona zbijać konia :)

Gość Justyna__27
skoro ma narzeczonego, to chyba nie szuka przygody z mężczyzną w sieci... ale może się trochę poczuć oszukana... napisz raz coś rodzaju jak będzie okazja, "jak byłEM tam, to..." zobacz jej reakcję.

ale jak jej powiem że jestem gejem to znowu będzie kolejne kłamstwo i dodatkowo jeszcze może zapytać o coś z tym związanego

Gość to juz 3 x rozmawialiscie
i nigdy o imie nie spytaliscie.. no. . to chyba juz czas.... :)

strasznie jest mi głupio bo ona cały czas myśli że rozmawia z dziewczyną i w dodatku coraz bardziej się zaprzyjaźniamy, nie wiem co robić

ja nie chcę od niej nic więcej, po prostu świetnie mi się z nią rozmawia, jak z bardzo dobrą koleżanką

nie rob problemu tam gdzie go nie ma ;) .... zrob tak jak radzil ktos wyzej .. jak bedziecie rozmawiac to napisz cos w formie meskiej \"byłEM\"... czy cos takiego .... powiedziales jej, ze jestes kobietą? ... albo pisales jako kobieta?? jesli nie .. to przeciez wcale jej nei oklamales ...

nie pisałem jako kobieta, ale też na pytania typu " byłAŚ.." odpowiadałem po prostu tak/nie

dzięki, napiszę jej jak następnym razem będziemy rozmawiać

Gość i co napisales