Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmietankowa Czerń

Ślub Rubika

Polecane posty

Gość Śmietankowa Czerń

Właśnie przed chwilą widziałem ślub Rubika z Agatą na wrocławskim Kozanowie. Gości nie było zbyt dużo. Prawie tyle samo było paparazzi. Panna młoda była naprawdę śliczna. Zastanawia mnie jedna rzecz, tak mała liczba fanów przy kościele. Co to, brak zainteresowania czy sprytne uniknięcie nadmiernej uwagi społeczności? Jak myślicie?

Myślę że nie chcieli aż takiego rozgłosu....może to miał być ślub skromny cichy wśród najbliższych przyjaciół, a nie z pompą...

Gość Śmietankowa Czerń
Może i tak, ale jakoś z trudem wierzę że osoby z show-biznesu są aż tak skromne!!!

Gość opisz prosze suknie agaty

Gość Śmietankowa Czerń
Facetem jestem i nie umiem te rzeczy opisywać. Była biała, to wiadomo. Długa to też oczywiste. Wyglądała naprawde ślicznie. Poza tym trudno było się przypatrywać, ochrona zasłaniała ich parasolami przed paparazzi.

Gość Śmietankowa Czerń
Gdybym na zywo, możebym pokazał jak ta suknia wygkądała, ale język pisany nie jest moją lepsza stroną :-D

A czasami się zdarza, że z show-biznesu są skromni.... Jeśli chodzi o suknię Panny Młodej to na pewno będzie na pierwszych stronach gazet....

Gość Śmietankowa Czerń
Jutrzejszy Fakt z pewnością o tym napisze i zdięcia będą, bo gadałem z kierowcą samochodu ich reportera.

Niestety kolega kłamie. Nie mógł widzieć panny młodej, bo wesele trwa w Hotelu Jana Pawła II na Ostrowie Tumskim. Młodzi podjechali Volvo i wjechali do garażu, więc nikt z gapiów i fotoreporterów nie widział ich. Zmyłą był również ślub - niby w Katedrze, ale był najprawdopodobniej w Kościele na Bielanach Wrocławskich