Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka chce byc dzis

gra = zabawa

Polecane posty

czas wprowadzić tutaj w życie gre, żeby ciągle ci sami ludzie nie offtopowali...{pozdrowinia dla Was, dzieciaczki ;)} a tak to może ktoś jeszcze się odważy coś napsać ;P z góry uprzedzam, że gra sciągnięta jest z innego frm ;). ta nazywa się zniszcz życzenie ;) i polega na tym, by jakoś logicznie i sensownie 'zniszczyć' czyjeś życzenie, poczym napisać własne ;). mam nadzieje, że rozumiecie ocb...;p popis beda mieli podszywacze i ich bujna wyobraznia :D przykład: x: chciałbym być bogiem y: twoje życzenie się spełnia - jesteś bogiem, ale nikt w ciebie nie wierzy. x: chciałabym, żeby ktoś, komu coś narysowałam mnie docenił, a nie mowil "wtf"... y: ten ktoś Cię docenia, rozentuzjazmowany zanosi Twój rysunek na Akademię plastyczną, a oni mówią: "wtf??" :D x: chciałbym mieć więcej czasu, pieniędzy i galaretki z cukrem z Polo Marketu... =D y: dostajesz dużo czasu, pieniędzy i owych galaretek, jednakże fizycy wycofują pojęcie 'czasu', dzień po otrzymaniu pieniędzy polska zmienia pe.el.eny na ojro i jest ogromna inflacja, także jesteś praktycznie na minusie, a galaretki okazały się przeterminowane i z przeceny ;) x: Chciałbym w końcu zmądrzeć ;) y: UDAŁO SIĘ! Witos w końcu mądrzejesz, ale stwierdzasz ze to jest nudne a nie ma od tego odwrotu:) rozumiecie?:D jeśli tak, no to zaczynam: chcialabym zdac wszystkie egzaminy (na czasie ;) )

Gość wwiikkttoorriiaa
Zdasz ale dopiero we wrześniu ;)

Gość zdajesz wszystkie egzaminy
ale okazuje się, że Twoja uczelnia nie jest wpisana do rejestru szkół wyższych i całe Twoje dotychczasowe studiowanie poszło na marne. :p

Gość glllooot
chce mieszkać na kubie

zapomniałam o marzeniu :O Chciałabym być (za- i) kochana :)

jestes kochana... ale kochanie doprawadza Cie do szalu! stajesz sie oblakana :P chcialabym byc kotem! :D

Gość gloooot
dlaczego nikt nie zniszczył mojego marzenia

Gość gloooot
koty mają robaki i byłabyś bezdomna, musialabyś waczyć okażdy kawalek jeszenia pod blokkiem, a zimą zamknięte byłyby wszystkie okna do piwnicy :p

gillloooot - miszkasz na Kubie. Fidel zdrowieje i robi Ci kuku :( mandarynka - jesteś kotem, spacerujesz sobie po osiedlowym parkingu i....spotykasz na swojej drodze spasionego amstaffa. :classic_cool:

mieszkasz na Kubie... Niestety ponownie wybuchaja zamieszki i giniesz w ogniu walki :P chcialabym zjesc wlasnie teraz zupke w proszku pikantna kurczakowa z bedronki ;)

Gość gloooot
pojechałaś :P

ps. jesli sie beda powtarzac to wybieramy pierwsze. ;) zeby sie nie pogubic ;)

Zupka okazuje się zatruta. Lądujesz na ostrym dyżyrze z ostrą biegunką :O Chciałabym juz wszystko umiec do egzaminów. :O

Gość gagułka
mieszkasz na Kubie ale usa wprowadziło tam wojnę ,zmienili ustrój polityczny i mieszkasz w jednym ze stanów Ameryki chciałabym mieszkać w dużym ładnym domu

Gość gagułka
ale sie bałagan zrobił :-)

Gość umiesz już wszystko
do egzaminów, ale oni swoim starym zwyczajem znowu pytają z czegoś, czego w ogóle nie było, albo dopowiedzieli 3 studentom po zakończeniu wykładu :D

Właśnie obawiam się, że taka sytuacja jest BARDZO prawdopodobna. :D Za to w kampanii wrzesniowej będę wlaeczna jak Napoleon Bonaparte. :)

gagułka mieszkasz na Kubie ale usa wprowadziło tam wojnę ,zmienili ustrój polityczny i mieszkasz w jednym ze stanów Ameryki chciałabym mieszkać w dużym ładnym domu mieszkasz w duzym domu. niestety jestes tak leniwa ze nie chce Ci sie go sprzatac, zarasata caly brudem i pajeczynami, sciany obchodza wilgocia, po czym dom popada w ruine i zostaje zburzony :P chcialabym schudnac! ---->umiesz już wszystko pamietac o swoim zyczeniu ;)

chudniesz, ale zmieniają się kanony urody i ideałem piekna, zarazem obiektem westchnień wszystkcih mężczyzn stają się kobiety z obrazów Rubensa :D:D:D chciałabym mieć prawo jazdy

Gość aaaaaaaa789
\"Za to w kampanii wrzesniowej będę wlaeczna jak Napoleon Bonaparte. \" zamierzasz walczyć jak Napoleon Bonaparte i po 100 dniach wakacji kończysz zamknięta w kanciapie woźnego chcę być pięknya

chciałabym mieć prawo jazdy masz prawo jazdy. Kupione :P i to za spora kase pozyczona na dodatek od Zygrfryda z sasiedniej wioski! Pewnego dnia jadac mylsz hamulec z gazem i ... no wiesz. giniesz :P chcialabym zeby moja kotka juz nie miala tej rui bo wykancza mnie jej ciagle miauczenie! :O

Gość lenka...
chcę być pięknya jestes piekna. Mezczyzni sie za Toba ogladaja, masz wszystko co tylko moze piekna kobieta zapragnac.. oprocz madrosci! ;P jestes glupia jak but i jak najszybciej chcesz powrocic do poprzedniego stanu ;) chcialabym wziac sie teraz za historie zamiast pisac tu do Was :P

Gość polippp
kotka przestaje mieć ruję i jesteś szczęśliwa. PO 4 miesiącach zostajesz matką chrzestną 8 kociaków chciałbym urosnąć 25 cm :P

lenka -bierzesz sie za historię, spędzasz z nią całą noc, a w poniedziałek dowiadujesz się, że rgzamin odwołują :p polip -rośniesz, jesteś wysoka i poznajesz niziutkiego, cudownego z charakteru chłopaka, który nie chce z Tobą być, bo krępuje go Twój wzrost :p

zapomniałam o marzeniu... Chciałabym dostac stypendium :(

Gość lenka...
dostajesz stypendium... ale kasa tak Cie uzaleznia ze chcesz miec wiecej i wiecej. Planujesz skok na bank ktory rzecz jasna sie nie udaje :P wpadasz w rece policji i ladujesz w wiezieniu gdzie lubia dziewczynki :P chcialabym byc z NIM :D

Gość oliczka
jesteś z nim, okazuje się że jest impotentem i po paru miesiącach ty zrywasz niech przestanie mnie boleć brzuch

Gość jesteś z NIM ale stwierdzasz
ze jednak wolisz cukierki NIMM2 chcialabym zeby moj kot mnie kochał

Gość brzuch przestaje cie bolec
najpierw czujesz tylko ciepło, potem lekkie mrowienie, a potem w ogole nic. a potem umierasz.

niech przestanie mnie boleć brzuch przestaje Cie bolec brzuch ale za to masz takie rozwolnienie ze szok! :D chyba lepszy ten brzuch ;) chcialabym zeby moj kot mnie kochał kocha Cie Twoj kot... tak bardzo ze spiac kolo Ciebie i widzac ze cos Ci skacze pod skora (czytaj tetnica :P ), chcac Cie uratowac gryzie z calej sily... chcialabym umiec czarowac ;)