Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka chce byc dzis

gra = zabawa

Polecane posty

Gość umiesz czarować
wieśniacy skaczą wokół ciebie i cieszą się, gdy płoniesz na stosie

Gość oliwcia 1982
umiesz czarować ale niezbyt dobrze i zamieniasz swojego ukochanego w kawałek drewna :P

Gość oliczka
chcę być piosenkarką i odnosić sukcesy jak zespół Feel

jestes piosenkarka i grasz z Feel :D podczas jednego z koncerotw wpada Twoj wierny fan i dzga nozem na znak solidarnosci nie wiem z czym :P tak se ;) chcialabym byc oczytana ;)

jestes tym ziomkiem ale Twoj ziomek (jak to bywa pomidzy ziomkami) wykorzystuje Cie! nie wnikam jak :P chcialabym wszystkich miec w dupie :P

Gość kurwakurwakurwa
fajnie tu sobie pogrywacie moje drogie:classic_cool:

Gość kurwakurwakurwa
masz w wszystko w dupie i wtedy sie okazuje, z woja dupa jest tak wielka, ze nie mozesz przejsc przez framugi drzwi. :D chcialabym miec bielsze zeby

Gość surykotka
masz bielsze zęby, spotykasz na swojej drodze superprzystojniaka, ktory dopoki sie nie usmiechasz jest Toba zafascynowany. w momencie, w ktorym blyskasz biela swoich zebow, ów przystojniaka poraza ta biel i dostaje oczopląsu:/ efektem tego jest jego zez do konca zycia:/ chcialabym wyjechac na wakacje do Chorwacji ;)

Gość kurwakurwakurwa
wyjezdzasz na wakacje do chorwacji, poznajes ztam przystojneg chorwata, ladujecie w lozku.zachodzisz w ciaze, chrowat ucieka, ty wracasz do polski i nawet nie wiesz jak ma na imie ojeciec dziecka:O. chcialabym miec piersi rozmiaru pelne B

Gość kurwakurwakurwa
dobra, to sama sobie pogram:O mam piiersi pelne B, wtedy sie okazuje, ze w sklepach jedyny dosteony rozmar to A, lub male B, nie mozna nosic za ciasnych stanikow, chodze wiec bez, po roku moje cycki siegaja kolan.

masz piersi rozmiaru B, niestety po pewnym czasie przestaja produkowac takowe staniki ;) Twoje piersi staja sie obwisle, brzydkie i pomarszczone :P chcialabym miec w koncu orgazm - nie bylo go juz 3 tygodnie :P

o tym samym pomyslalysmy :D

Gość ejbisi
Dostajesz orgazm ale przez przypadek zachodzisz w ciąże i rodzisz 7-raczki :P Chciałabym zeby moj facet mi sie oświadczyl :D

Gość maaaaa
masz orgazm i w czasie jego trwania wykrzykujesz imię Stefana, zapuszczonego konserwatora z waszej klatki schodowej. Mąż się obraża, przegrywasz sprawę rozwodową i zostajesz sama i bez niczego chcę latać

Gość kurwakurwakurwa
:D masz w koncu ten swoj wymarzony orgazm, doszlas poprzez wibrator, wtedy nagle dostajesz zawalu z tak silnego podniecenia i umierasz z z wibratorem w srodku i tak zastaje cie twoja rodzina. sorry:O:) chcialabym sie zakochac

Gość kurwakurwakurwa
twoj facet ci sie oswiadcza, pierscionkiem zareczynowym jest plastikowaobrecz z jakiejs gumy:O

Gość kurwakurwakurwa
latasz i w powietrzu zderzasz sie z samolotem i wkrecsz sie w silnik.

zakochujesz sie w takim plugawym facecie, ze nic innego jak sie... pozygac :O odechciewa Ci sie tego uczucia ;) chcialabym dzisiejszej nocy nie zasnac

Gość kurwakurwakurwa
nie zasypiasz dzisiejszej nocy, i slyszysz jak wszyscy w mieszkaniach/domach obok sie kochaja, glosne, namiene stosunki, nawet twi rodzice, czy rodzenstwo. chcialabym byc wygadana dziewczyna.

:D jestes wygadana dziewczyna, nawijasz caly czas, w koncu nikt nie chce Cie sluchac, bo zaczynasz plec takie farmazony! :O ucienaja Ci jezyk, zakopuja u sasiada i maja w koncu spokoj ;) chcialabym zeby temat sie rozwinal pod moja nieobecnosc (bo ide :( ) zebym miala co czytac ;)

Gość zakichana zakochana
temat się rozwija pod Twoją nieobecnośc, jest fascynujący interesujący niesamowity ale odcinają Ci internet i już go ni eprzeczytasz :P Chcę żeby ON mnie kochał tu i teraz i był ze mną!

ON Cię kocha i jest z Tobą, ale zdradza Cię ze mną :D Chcę mieć nieskazitelny porządek w pokoju, choć teraz jest masakryczny bałagan :o

Gość vdvfd
masz nieskazitelny porządek w pokoju po czym zaczynasz sprzątać i sprzątać aż w końcuto staje się Twoją obsesją i chorujesz na obsesyjno kompulsyjne zaburzenia i otwierasz drzwi szarpiąc nogą za klamkę a akżdy brud i zarazek doprowadza Cie do gorączki :o chcę mieć fajną pracę

Gość kurwakurwakurwa
masz nieskazitelny porzadek w pokoju, podlogi sa tak czyste, ze az idzie sie na nich poslizgnac. i tak sie dzieje, wchodzisz do pokoju, przewracasz sie, uderzasz zebami o swoje lsnice biurko, tracisz wszystkie zeby i lamiesz kregoslup:O chcialabym miec jedno oko zielone, drugie brazowe.

Gość aaaaa24
dostajesz fajną pracę ale wszyscy zaczynają ci jej zazdrościć i pewnego dnia koleżanka podcina ci przewody hamulcowe chcę rzucić kafeterię

Gość kurwakurwakurwa
masz fajna prace, pracuja tam swietni ludzie, robisz to co kochasz, ale placa50 gr/h i nie jestes w stanie utrzymac za to rodziny, w koncu zaczynasz zbierac puszki po piwachna wielkich imprezach, by bylo cie stac na chleb.

Gość vdvfd
rzucasz kafeterię po czym w tv mówią że każdy kto popełnił na tym forumie choć 10 postów dostaje w nagrode auto od Ministerstwa Przegrańców Życiowych :o chce być szczęśliwa

Gość enigma44
masz fajną pracę ale Twoj szef to Lepper chciałabym aby bylo już juto

rzucasz kafeterię, nagle okazuje się, że za kafeterią nie ma już nic - koniec świata ;) Nie chcę sobie wybić zębów o biurko :D

Gość enigma44
a kto wie co to jest juto? bo ja nie:-)