Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka chce byc dzis

gra = zabawa

Polecane posty

Gość nie wyb
nie wybijasz sobie zębów o biurko ale spadając z krzesła o podłogę chciał bym poznać jakąś dziewczynę

jutro nie ma nic jest tylko przestrzen i nasza wyobraznia

Gość vdvfd
poznajesz jakąś dziewczynę, uprawiacie namiętny sex po czym okazuje się że to Twoja siostra której niz znałeś bo wychowała się w domu dziecka. Podobnie jak Ty tyle że o tym nie wiedziałeś :o chcę być szczęśliwa

Gość uwertura
poznajesz dziewczynę - na pierwszy rzut oka miłą i ładną, ale przy bliższym poznaniu ona objawia Ci swoją naturę wrednej pijawki, pasożytuje na Tobie i nie daje Ci spokoju do końca życia;) Chciałabym móc nic nie robić przez całe wakacje.

Gość enigma44
jesteś szczęśliwa ale nie masz przyjaciół, kasy, rodziny i domu a więc okazuje się że jesteś pensjonariuszką szpitala psych. jestem nieszczęśliwa, biedna, gruba i bez przyjacół

chudniesz stajesz sie zolza i okazuje sie ze milosc twojego zycia woli puszyste:P

Gość lallola
chciałabym być facetem przez jeden tydzień i wykorzystywać biedne naiwne dziewczyny spragnione miłości

Gość vdvfd
jesteś facetem i wykorzystujesz biedne naiwne dziewczyny spragnione miłości po czym okazuje się że jedna z nich zaraziła się kiłą której nie odkryłeś w porę i odpada się fiutek :o chcę umiec hiszpański!

Gość lallola
a po co mi fiutek jak i tak będą kobietą umiesz hiszpański ponieważ pomaga ci charytatywnie korepetytor codziennie ale później okazuje się oszustem, okrada cię, wypala oczy i hiszpański ci już nie potrzebny

Gość mandarynka chce byc dzis
Chciałabym móc nic nie robić przez całe wakacje. nie robisz nic przez cale wakacje, siedzisz caly czas w domu, nie masz ochoty nigdzie wychodzic, tyjesz, stajesz sie zgorzkniala, zaczynasz nienawidziec ludzi, ogolnie psychol sie z Ciebie robi :P chcialabym, zeby byl juz lipiec.

Gość Złośliwiec też
Lipiec już jest, niestety w świecie równoległym odległym od Ciebie o 2 wymiary. Na nieszczęście Twoja maszyna łącząca się ze światami równoległymi uległa awarii, a gwarancja właśnie się skończyła wczoraj. Niestety przed 1 lipca nie dostaniesz wypłaty i nie możesz naprawić jej poza gwarancją. dostajesz wypłatę... jest już lipiec ;)

Gość surykotka
chcialabym umiec latac :)

Gość uwertura
Umiesz latać, wznosisz się w powietrze i doznajesz niezwykle bolesnego zderzenia z pierwszym napotkanym w przestworzach obiektem - prezydenckim Tu-154:classic_cool: Chciałabym dostać 5 z obrony pracy dyplomowej:)

Gość surykotka
dostajesz 5 z pracy dyplomowej, dzieki czemu Twoja kariera nabiera rozpedu...zatrudnia Cie swietna firma, ktora jednak znajac Twoje zdolnosci wykorzystuje Cie niewyobrazalnie... pracujesz ponad norme, coraz dluzej zostajesz w pracy, az padasz na zawal pewnego pieknego poranka :/ sorry;) chcialabym miec zlota rybke, ktora spelnilaby moje 33 zyczenia:D

Gość alicja janosz
masz złota rybke ktora spełni twoje 33 życzenia -spełniają się twoje marzenia, uzależniasz sie od tych życzen i po ostatnim nie możesz bez nich żyć, popadasz w depresję i kończysz w szpitalu psychiatrycznym. chcialabym byc niesmiertelna i zachować obecny wyglad przez 100 lat

Gość arabka
jestes niesmiertlena i zachowujesz swoj dotychczasowy wyglad przez 100 lat :P spedzasz cale zycie w samotnosci a po 100 latach prawie ze sie rozpadasz. Chcesz umrzec ale nie idzie bo sie spelnilo marzenie :) chcialabym przestac juz cierpiec z powodu faceta który mnie kopnal w d.. ;)

Gość suszareczka
przestajesz cierpiec z powodu faceta ktory kopnal cie w dupe bo ty go teraz kopiesz chce fajnego pana

Gość contracted
masz fajnego pana, co wiecej- jest on tak fajny, ze zauwazaja to wszystkie Twoje "kolezanki" :D po jakims czasie fajny pan przestaje byc Twoim fajnym Panem, a staje sie fajnym Panem uzytku publicznego :D konczysz z zespolem maniakalno-przesladowczym :D chce miec labradora:)

pewnego dnia labrador podkradnie się jak będziesz spała , pokryje cię i urodzisz wstrętne twory chcę mieć znów 20 lat

Gość korniszonek
jestes szczesliwa...w poniedzialek, we wtorek itd. w koncu od tego nieustannego szczescia przewraca Ci sie w glowie i ladujesz w psychiatryku z ksywa "głupkowata" :D chce sie nauczyc gwizdac na palcach:)

Gość sasanka1987
nauczyłaś się gwizdać, jednak okazuje się, że zwołujesz tym wszystkie napalone kundle z okolicy, które chodzą za tobą, by wyżyć się na twojej nodze gdy tylko się zatrzymasz chciałabym zapomnieć o ostartnich 2 miesiącach życia

Gość uwertura
Zapominasz o ostatnich 2 miesiącach, ale nie tylko - jednocześnie wylatuje Ci z głowy Twój nr PIN, nie pamiętasz, jak ma na imię Twój własny pies i zapominasz, gdzie położyłaś ostatnio komórkę ze spisem kontaktów do bliskich osób. Wskutek tego zostajesz bez środków do życia i znajomych, a pies się na Ciebie śmiertelnie obraża😭;) Chciałabym wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje.

Gość dżamalka
jestes juz w cieplym kraju i jest tak potwornie gorąco ze zrobily ci sie bąble na skórze od opalania i reszte urlopu spedzasz w zacienionym pokoju hotelowym z maslanką na ciele ;-P chce byc facetem przez pare dni

Gość upupupupu

Gość 12bjkljf56r
jesteś z facetem przez pare dni a na koniec zabija go piorun chce żeby mój mąż mnie kochał

Gość bułka z masłem i z szynką
Twój mąż Cię kocha a Ty zakochujesz się na zabuj w innym i nie możesz uwolnić się od męża. Zostajesz z nim z "obowiązku" i całe życie cierpisz niezaznając miłości. chcę rzucić palenie

rzucasz palenie, jednak nie masz co zrobic z rekoma, wpadasz w nałóg dłubania w nosie...robisz to doslownie wszedzie! ludzie sie od Ciebie odsuwaja, tracisz prace i konczysz w psychiatryku z depresja:/ chce miec superzgrabny tyłek:P