Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubofoska

przerwa w braniu tabletek

Polecane posty

Gość lubofoska

czy miesiąc przerwy w braniu tabletek wystarczy? biore juz ponad połtora roku tabletki..postanowiłam zrobić przerwę bo moje "krwawienia z odstawienia" z miesiąca na miesiąc były coraz bardziej skąpe. Boje sie, ze przez ten czas mi sie cera popsuje. Ponad to czy okres może mi się przesunąć po tej przerwie? czy jakieś odczucia , dolegliwości moge mieć w związku z tym że nie będę brała tabletek przez ten miesiąc(głownie chodzi mi czy jakieś bóle brzucha, jakieś krwawienia itd?)

to jest tak,że miesiąc przerwy to trochę mało- sugeruje tak przynajmniej trzy miesiące co do okresu to nie wiem bo sama jestem pierwszy cykl po odstawieniu piguł po 4 latach a do okresu jeszcze mi trochę brakuje a aż do owulacji bolało mnie podbrzusze ale tak troszke tylko i teraz też mam takie dziwne uczucie w brzuchu jakby na okres to może powoli nadchodzi

Gość zalecam ok pol roku
miesiac na pewno nie, po Ci tylko rozwali porzadek w organizmie

Gość lubofoska
ojej..aż tyle?? kurcze bo ja nie tylko biorę je w celach antykoncepcyjnych ale także PCO.. nie mam jak sie skonsultować z lekarzem bo jest na urlopie i tak tu przyszłam o rade.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
mi lekarz kazał zrobić odstęp po 10 m-cach brania tabletek na 2 m-ce przerwy.

Gość i ten lekarz
jest przykladem braku kompetencji...