Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurwakurwakurwa

mam dola, MAM DOLA MAM DOLA, NIE CHE GO MIEC

Polecane posty

Gość kurwakurwakurwa

moje znajome maja kolejnego parnera a ja ciagle sama.zajebiscie, kurwa zajebiscie, bede do konca zycia sama, czuje to.jestem beznadziejna. czmu jestem taka beznadziejna:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( musze sie spc.

Gość I just wanna be haapy
spoko na poczatku relax:):):) wyluzuj nie będziesz sama

siedząc na kafe maz szansę co najwyżej na internetowego kochanka, wyjdź z domu, puść wianek w nocy na rzekę, zabaw się, zapomnij że szukasz...dół minie, i przy okazji się dotlenisz:-)

Gość I just wanna be haapy
Chloe* choć to nie było do mnie ...... idę sie przejsć masz rację

Gość a ile masz lat
i powiedz szczerze czy masz szczupla figure ? teraz faceci to wzrokowcy i malo kto poleci nawet na srednio zbudowana dziewczyne :-(

Gość kurwakurwakurwa
kurde, ja sie nie siedze cale zycie na kafe, jestem aktywna osoba, ale zlapal mnie znow ten cholerny dol. ostatanio bylam na zaglach ze znajomymi, tzn znalalam 1 osobe, a 3 byly mi obce. bylo tam 2 facetow, a ja znow nie wiedzialam jak sie zachowywac i kim ja wlasciwiwe jestem.zawsze pod wplywem stresu, glubie swoja tozsamosc, zachowuje sie jak nie ja, albo zgrywam twradzielke, albo glupia kobietke. wiem, ze bede sama. mam 20 lat i nic sie w moim zyciu nie zmienia. ja sama staram sie urozmaicac swoje zycie i prakycznie czuje sie dobrze bez faceta.jednak, przychodza takie dni, jak dzis, ze mam dosc i, ze nie czuje sie wcale fajnie bedac sama i, ze nie chce tak.

Gość młodzi grzeszni
A ja spotkałam mężczyznę swojego życia na wakacjach w momencie, kiedy zupełnie się tego nie spodziewałam. Po prostu wyszłyśmy z koleżankami zagrać w bilard, a on z kolegą podeszli do nas i tak jakoś później samo się potoczyło. A gdyby ktoś wcześniej, nawet przed samym wyjazdem powiedział mi, że akurat w te wakacje poznam miłość mojego życia, to popukałabym się w głowę i powiedziałabym mu, że chyba jest nienormalny i nie wie co mówi. Nie szukaj, on Cię znajdzie. Po prostu wrzuć na luz i baw się dobrze w gronie znajomych :)

Gość kurwakurwakurwa
dzieki, ale wrzucalam juz tyle razy na luz..a i tak z akazdy razem podswiadomie szukam. wiem, ze to blad.

Gość kurwakurwakurwa
po prostu ja sie czuje teraz tak, jakbym nie byla w stanie oczarowac, rozkochac w sobie faceta. beznadziejne to jest:(

I just ...., proszę uprzejmie:-), mi spacer zawsze pomaga, pozdrawiam:-) autorko, nie martw się, jutro będzie lepiej. Czasem należy poprawić sobie humor, jak nie spacer.. to może \"Pretty woman\"...lub jakiś inny klasyk :-), w ostateczności :ZAKUPY:-)

Gość wiem co czujesz

u mnie to samo TYLKO JA NIGDY NIKOGO NIE MAM! ciagle sama, no ile mozna?! mam dosyc juz tego..... dzisiaj po imprezie czuje sie beznadziejnie przez to, ze ciagle jestem sama ! ;/

Gość szup szup song
"po prostu ja sie czuje teraz tak, jakbym nie byla w stanie oczarowac, rozkochac w sobie faceta. beznadziejne to jest" Rozumiem Cię, czuję dokładnie to samo. Z tym, że jestem od Ciebie starsza o 4 lata i nigdy z nikim nie byłam. Nigdy. Więc wrzuć na luz. Ty to młoda jeszcze jesteś, może inaczej Ci się wszystko ułoży - czego Ci życzę. 🌼

a ja mialam i nie dosc, ze mam tego dosc powyzej glowy, to jeszcze nie chce tego tracic. pocieszcie sie, bo naprawde zjebanie jest miec kogos...

Gość kurwakurwakurwa
no ja tez nigdy nikogo nie mialam:O

Gość Jesienny mglisty poranek
A ja wam zazdroszczę. Przynajmniej zycie wam szczędziło trafiania na palantów. A ten wyśniony wymarzony i tak się znajdzie a przynajmniej macie spokój. Możemy się zamienić. Ja już mam dość facetów a ciągle mnie męczą o spotkania i randki... Zamieńcie się...